De voordelen van VTM GPT: een veilige en op maat gemaakte chatbot oplossing

In de wereld van moderne bedrijfsvoering draait alles om efficiëntie, snelheid en bovenal veiligheid. Jij hebt ChatGPT waarschijnlijk ook al ontdekt als een waardevolle tool voor verschillende aspecten van je bedrijf. Of het nu gaat om het opstellen van zakelijke e-mails, het samenvatten van verslagen of het automatiseren van werkzaamheden zoals een klantenservice. ChatGPT heeft zich bewezen als een waardevolle bondgenoot in onze dagelijkse werkzaamheden.

VTM GPT: de chatbot die je bedrijfsgegevens veilig en slim gebruikt

Als expert op het gebied van Microsoft Power Platform en “chef GPT” ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen het power platform en de kracht van AI. Een van de belangrijkste uitdagingen bij het gebruik van AI is de veiligheid van bedrijfsgegevens. Daarnaast wil je ook de kwaliteit van de AI-antwoorden zo hoog mogelijk houden. Dit kun je doen door je eigen bedrijfsgegevens te gebruiken om de AI aan te vullen of te verbeteren.

Daarom ben ik blij dat we VTM GPT kunnen introduceren. Dit is een innovatieve chatbot die de kracht van Microsofts Azure OpenAI Service combineert met top-notch beveiliging en gebruiksvriendelijkheid. Deze service biedt niet alleen een hoogwaardige AI-gesprekspartner, maar ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld je tickets te laten beoordelen met behulp van een API.

Waarin verschilt VTM GPT met ChatGPT?

Maar wat maakt VTM GPT zo anders dan de vertrouwde ChatGPT? Laten we eens kijken naar de voordelen die deze geavanceerde tool biedt:

Veiligheid boven alles:
Onze bedrijfsgegevens zijn ons kostbaarste bezit en we willen ze niet zomaar weggeven. Met VTM GPT, betaal je alleen voor de resources die je gebruikt en blijven jouw gegevens van jou. Met ChatGPT, dat gratis is, betaal je met je data. Je weet niet wat er met jouw gegevens gebeurt of wie er toegang toe heeft. Met de krachtige AI-engine van Azure kun je ook IP-restricties instellen, zodat je zelf bepaalt wie jouw gegevens mag zien. Geen ongeautoriseerde toegang, geen zorgen.

Volledige controle in onze handen:
Bij VTM GPT draait alles om onze organisatie. Wij hebben de volledige zeggenschap over welke bronnen worden geraadpleegd en hoe onze gegevens worden versleuteld, beheerd en gecontroleerd. Onze bedrijfsregels, onze beslissingen.

Maatwerk voor ons bedrijf:
Natuurlijk, standaardoplossingen zijn handig. Maar ons bedrijf is uniek. VTM GPT stelt mij in staat om de chatbot te trainen met eigen gegevens, waardoor het model nauwkeuriger en relevanter wordt voor specifieke behoeften binnen ons bedrijf. Geen generieke antwoorden, alleen maar relevante en doelgerichte interacties. 

Future-proof met Microsoft:
De wereld van AI evolueert voortdurend. Met VTM GPT zijn wij altijd een stap voor op de nieuwste ontwikkelingen. Microsoft is toegewijd aan het verbeteren en vernieuwen van AI-technologieën. Dit zorgt ervoor dat ons bedrijf altijd up-to-date blijft met de meest geavanceerde tools en mogelijkheden.

Verschillen tussen VTM GPT en ChatGPT

Klaar om AI in te zetten voor jouw organisatie?

Ben ik enthousiast over de mogelijkheden van VTM GPT? Zeker weten! Als jij ook klaar bent om de kracht van AI op een veilige, betrouwbare en uiterst efficiënte manier in te zetten voor jouw bedrijf, dan is VTM GPT zeker een goede keuze.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over hoe VTM GPT jouw bedrijf kan transformeren? Wij staan klaar om jou te helpen bij het vormgeven van je AI-strategie. Neem direct contact met mij op via onderstaande formulier, of via jouw accountmanager, en ontdek samen met ons de toekomst van IT! ­čśŐ

Emiel van Oosten

Emiel van Oosten

Vorige

Zonder titel 480 x 350 px
Generatieve AI wordt geïntegreerd in Power Apps en AI Builder van Micr...

Volgende

website copilot 450x300
Vergroot jouw effici├źntie met Microsoft Copilot
* verplichte velden