Ontdek de kracht van Microsoft's AI Builder

Ben je op zoek naar een manier om efficiënt Artificial Intelligence (AI) toepassingen te bouwen zonder de noodzaak van uitgebreide kennis van AI? Dan is Microsoft AI Builder de oplossing voor jou! In deze blog zullen we je meer vertellen over de mogelijkheden van AI Builder en hoe het bedrijven kan helpen om processen te optimaliseren en klanten beter van dienst te zijn.

Wat is Microsoft AI Builder?

Microsoft AI Builder is een (low-code) AI ontwikkelingsplatform, waarmee bedrijven en ontwikkelaars AI-toepassingen kunnen bouwen zonder uitgebreide kennis van AI. Met Microsoft AI Builder kunnen gebruikers snel en eenvoudig AI-toepassingen ontwikkelen met behulp van voor gedefinieerde sjablonen en modellen, zonder de noodzaak van het schrijven van ingewikkelde code.

Functionaliteiten van Microsoft AI Builder

AI Builder Sjablonen

Stel je voor dat jouw organisatie veel sollicitaties ontvangt, dan kun je dit proces automatiseren. Je kunt dan gebruik maken van de AI Builder-sjablonen om een AI-toepassing te bouwen die de gegevens van sollicitanten verwerkt en categoriseert op basis van ingestelde criteria, zoals de vereiste vaardigheden of ervaring. Hierdoor kan het systeem automatisch de meest geschikte kandidaten selecteren en ongeschikte kandidaten eruit filteren. Hierdoor hoef je niet meer al die sollicitaties handmatig te verwerken, wat tijdrovend en foutgevoelig is.

Formulier Verwerking

Het verwerken van facturen kan voor bedrijven een tijdrovende klus zijn. Form Processing biedt uitkomst door automatisch relevante informatie uit de factuur te filteren, zoals de factuurdatum, het bedrag en de betalingsgegevens. Deze gegevens worden vervolgens direct in het systeem ingevoerd, waardoor het facturatieproces sneller, nauwkeuriger en efficiënter verloopt. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar vermindert ook de kans op fouten.

Object detectie

Om de kwaliteit van de geproduceerde onderdelen te waarborgen, moet een autofabrikant ervoor zorgen dat elk onderdeel aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoet. Dit vereist een zorgvuldige inspectie van alle onderdelen. Met behulp van AI Builder's Object Detection kan de autofabrikant het inspectieproces automatiseren en de nauwkeurigheid van de kwaliteitscontrole verhogen. Zodra een onderdeel het productieproces ingaat, wordt er een afbeelding van gemaakt en geanalyseerd door de AI-toepassing. Deze zal het onderdeel classificeren als voldoende of afgekeurd, afhankelijk van of het voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Sentiment Analyse

Een hotelketen verzamelt feedback van gasten via enquêtes en online reviews om de klantervaring te verbeteren. AI-toepassingen kunnen deze feedback analyseren en de algehele tevredenheid van de gasten bepalen, evenals de belangrijkste positieve en negatieve aspecten identificeren. Door deze analyse kan het hotel proactief actie ondernemen om de klantervaring te verbeteren en de tevredenheid van gasten te vergroten.

Wil je een van de bovenstaande AI-toepassingen inzetten voor jouw organisatie?

Vul het onderstaande contactformulier in en onze Business Optimalisatie Specialist, Emiel van Oosten, neemt contact met je op!

* verplichte velden