Noise Cancelling headsets, waarom zou ik?

Thuiskantoren, open kantoorruimtes, kleine bedrijfsruimten en callcenters kunnen allemaal lastige omgevingen zijn waarin tijdens het bellen veel achtergrondgeluiden aanwezig kunnen zijn. Dit kan effect hebben op de concentratie en productiviteit gedurende een werkdag.

Combineer deze problemen met een steeds digitaler wordende wereld, klantenservice op afstand en online gesprekken via Voice over Internet Protocol (VoIP) en toepassingen voor conferenties op afstand, en het is duidelijk dat bedrijven profiteren van over- of on-ear hoofdtelefoons met noise cancelling die afleiding wegnemen en ervoor zorgen dat jouw personeel in staat is om klanten of andere werknemers aan de andere kant van de lijn duidelijk te begrijpen en ermee te communiceren.

Hybride werken

Het is nu nog belangrijker om afleiding tot een minimum te beperken, aangezien velen van ons zich aanpassen aan thuiswerken, volledig op afstand of hybride werkmodellen.

Binnen VTM zijn we sinds het begin van 2020 overgestapt naar een telefonieomgeving zonder gebruik van vaste toestellen. Sindsdien wordt naar volle tevredenheid gewerkt met office headsets of een mobiel toestel met integratie.

Welke soorten office headsets zijn er?

In de loop van de tijd zijn er ook veel verschillende devices getest om de beste ervaring te bieden aan de werknemers die de headsets gebruiken, van in-ear, over-ear, ipods, oordopjes om er maar een aantal te noemen. Veel van deze opties zijn getest met noise cancelling functionaliteit. Grootste voordeel van deze feature is dat je de beller beter verstaat en jij verstaat de beller. Een ander pluspunt is ook nog eens dat je je minder vermoeid zult voelen aan het einde van de dag door het comfort dat noise cancelling met zich meebrengt.

Er zijn ook nog andere voordelen aan de office headsets, of je nu op zoek bent naar het voordeel van draadloze hoofdtelefoonopties, spraak gestuurde bediening, de keuze tussen actieve en passieve ruisonderdrukking.

De beste noise cancelling office headsets

Er zijn veel bedrijven die beweren dat ze de beste hoofdtelefoons en echte draadloze oordopjes met noise cancelling op de markt aanbieden, het kan dus moeilijk zijn om te weten welke hoofdtelefoon de juiste optie voor jou en jouw situatie is.

Bij VTM kunnen we je bedrijfsklare headsets en ruisonderdrukkende hoofdtelefoons aanbevelen, of je nu een kantoormedewerker bent, thuis werkt, het lawaai om je heen op de weg wilt dempen, of je moet een team van werknemers uitrusten om klantcommunicatie zonder afleiding af te handelen.

Neem contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen om meer te weten over noise cancelling office headsets.

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden