VTM Bezoekersregistratie Tool

Je kent ze vast wel, die papieren bezoekersregistratie formulieren die bij de ingang van een bedrijf of op de balie van de receptie liggen. Bezoekers vullen hier hun gegevens in waarna een werknemer dit meestal overtypt in een Excel bestand en opslaat. Het papieren exemplaar wordt meestal ook nog eens gearchiveerd. Dit komt niet heel professioneel over. En eigenlijk mag dit ook niet meer op deze manier volgens de laatste AVG-wetgeving. Het is tijd om je bezoekers een warm welkom te heten in je bedrijf.

Digitale bezoekersregistratie

Het alternatief voor het papieren bezoekersregistratieformulier is de VTM Bezoekersregistratie Tool. Dit digitale bezoekersregistratiesysteem kan je zien als de digitale versie van het papieren bezoekersregistratie formulier. Daarnaast is het ook nog eens een relatief goedkoop alternatief op de papieren registratie. Andere voordelen van de VTM Bezoekersregistratie Tool zijn:

  • Een professionele uitstraling en ontvangst op jouw bedrijf
  • Altijd een volledig en actueel overzicht van aanwezige bezoekers
  • Digitaal akkoord op huis-, hygiëne-, of veiligheidsregels
  • Eenvoudig in gebruik voor beheerders en gasten
  • Voldoet aan wet- en regelgeving, zoals AVG/GDPR, HACCP, ISO en Arbo 

Heb ik dan geen receptiemedewerker meer nodig?

De VTM Bezoekersregistratie Tool neemt een deel van de werkzaamheden uit handen van jouw receptiemedewerker(s). Maar dat betekent niet dat je zonder ze kunt.

Overige werkzaamheden van de receptiemedewerker blijven gewoon doorgaan, zoals bijvoorbeeld:

  • Het ontvangen van pakketjes
  • Het bedienen van de telefooncentrale
  • Het begeleiden van bezoekers

 Daarnaast is de receptiemedewerker meestal het eerste gezicht van jouw bedrijf dat bezoekers zien bij binnenkomst.

Gasten aan- en afmelden

Deze digitale oplossing voor bezoekersregistratie kan ook een aanvulling zijn op de werkzaamheden van de receptiemedewerker. Vooral als een receptie niet 100% bezetting heeft kan het door middel van een receptiezuil gemakkelijker gemaakt worden voor jouw bezoekers om zich te registreren. Bezoekers kunnen zich hier dan ook weer afmelden als ze het pand verlaten.

Collega’s die bezoek verwachten krijgen een e-mail dat zij het bezoek kunnen ontvangen bij de receptie als de bezoeker zich aanmeldt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de VTM Bezoekersregistratie Tool? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende demonstratie van onze oplossing aan.

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden