Maak kennis met Emelie!

Maak kennis met Emelie Sigon, onze nieuwe afstudeerstagiair op de marketingafdeling. Emelie gaat ons helpen bij het introduceren van een Leer Management Platform. Naast haar studie maakt Emelie graag stedentrips. Nieuwsgierig naar Emelie en haar volgende vakantiebestemming? Lees ons interview nu!

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar jouw huidige functie bij VTM heeft geleid?

Mijn naam is Emelie Sigon en ik ben 22 jaar. Ik ben begonnen als afstudeer stagiair op de marketingafdeling. Ik zit op dit moment in het laatste jaar van de opleiding Business Studies aan Hogeschool InHolland te Rotterdam, met de afstudeerrichting marketing. Hiervoor was ik op zoek naar een leuke en uitdagende afstudeeropdracht. VTM had een mooie afstudeeropdracht liggen over het Leer Management Platform waar ik de komende maanden mee aan de slag kan.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

Mijn eerste indruk bij VTM was gelijk goed. Je wordt warm ontvangen en er hangt een fijne sfeer. Iedereen is vriendelijk en open. Hierbij is de gezamenlijke lunch zeker een goed moment om iedereen beter te leren kennen. 

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Mijn doel om bij te dragen bij VTM is inzicht te bieden in de behoefte van klanten rondom het introduceren van een Leer Management Platform. Hierbij wil ik een advies en een implementatieplan opleveren hoe VTM een adoptieprogramma kan ontwikkelen die aansluit bij de wens van haar klanten. 

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk?

Mijn hobby buiten het werk om is sporten. Ik probeer drie keer per week naar de sportschool te gaan om fit te blijven, maar ook om een momentje voor mezelf te hebben. Daarnaast hou ik onwijs veel van reizen. Ik heb al een hoop stedentrips gemaakt, maar ik zou nog graag naar Lissabon of Venetië willen. Misschien dat ik daar wel heen ga als ik mijn diploma heb!

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

Ik heb zelf nog geen achtergrond op het gebied van IT, telecom of Cybersecurity. Wel merk ik dat de technologieën tegenwoordig steeds slimmer en sneller zijn. Voor VTM zit hier waarschijnlijk veel potentie in om te groeien en innoveren. Ik kijk er naar uit om meer te leren over deze organisatie en de markt!

Welkom aan boord Emelie!

We zijn erg blij dat Emelie ons team komt versterken. We kijken uit naar een prettige samenwerking en een succesvolle introductie van ons nieuwe Leer Management Platform. We wensen je veel succes en plezier bij VTM!

Wil je ook werken bij VTM? Bekijk dan onze vacatures op onze website. Wie weet word jij onze volgende nieuwe collega!