Maak kennis met Tygo!

We hebben een nieuwe aanwinst in ons IT-team: Tygo, een enthousiaste en leergierige stagiair die ons de komende maanden gaat ondersteunen. Tygo studeert IT Sytems and Devices aan het ROC Mondriaan en heeft een passie voor IT, gezelligheid en muziek. Om hem beter te leren kennen, hebben we hem een aantal vragen gesteld. Lees hieronder wat hij hierop antwoordde.

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar jouw huidige functie bij VTM heeft geleid?

Momenteel doe ik de opleiding IT Sytems and Devices (Expert niveau 4) op het ROC Mondriaan ik zit nu in mijn derde jaar dus dat betekent stagelopen. De bedoeling is dat ik bij VTM stage ga lopen tot eind maart.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

Mijn eerste indruk van VTM is dat het een bedrijf is met een gezellige sfeer, al bij mijn eerste gesprek werd er veel gelachen. VTM is ook een plek waar ik veel kan leren. Mijn eerste dag werd ik gelijk goed begeleid door alle taken die ik mocht uitvoeren.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Mijn doel is om bij VTM veel te leren over wat werken in de IT inhoudt, en natuurlijk wil ik ook helpen waar het kan.

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk?

In mijn vrije tijd game ik veel, ook ben ik een drummer in mijn eigen band. Daarnaast ga ik enorm veel met vrienden en familie om, die zijn wel een hoge prioriteit voor mij.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

In de markt van de IT zie ik veel mogelijkheden omdat het constant blijft groeien, dit is een goed ding omdat er dus steeds meer werk beschikbaar is voor jongeren in de IT zoals ik.

 We hopen dat je nu een beetje een beeld hebt van wie Tygo is en wat hij doet. We zijn erg blij dat hij bij ons stage komt lopen en we wensen hem veel succes en plezier.

Welkom bij VTM, Tygo!

Wil je ook werken bij VTM? Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken!

 

Bekijk de vacatures op onze website.