M2M Services wordt VTM IoT

Per 1 januari 2020 wordt M2M Services VTM IoT. Joeri Schnetz legt uit wat deze wijziging inhoudt voor zowel klanten van M2M Services (“eigenlijk verandert er niets”) en voor de verdere verbreding van het portfolio van VTM.Integratie van processen en werkwijze

Per 1 januari 2020 wordt M2M Services VTM IoT. Voor M2M klanten is dit eigenlijk meer een naamswijziging dan dat er organisatorisch veel verandert. Qua dienstverlening verandert er niets, wat goed is, blijft goed!

M2M Services is al sinds de oprichting in 2010 onderdeel van de VTM Groep. Het team blijft daarom gewoon hetzelfde, klanten houden dezelfde contactpersonen, met speciale focus op Internet of Things oplossingen. Wel integreren we binnen de VTM Groep de processen en werkwijze en wordt het voor de klant eenvoudiger om ook gebruik te maken van andere specialismen binnen de groep, zoals ICT en Telecom.

De komende weken zullen de klantportal, ticketsysteem en het statusdashboard al geïntegreerd worden en zal in plaats van het vertrouwde M2M logo het VTM logo te zien zijn in de communicatie richting onze M2M klanten.


Managed Service Provider

Als Managed Service Provider heeft de VTM Groep zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de integratie van ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things oplossingen voor de zakelijke markt. Deze zaken hebben allemaal grote raakvlakken met elkaar en lopen soms ook in elkaar over. Door de krachten van M2M Services en VTM verder te bundelen, zijn wij zodoende nog meer in staat om totaalpartner te zijn voor het hele domein van onze klant.

 

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm