VTM is KPN Health Certified partner

Als zorginstelling kan je niet meer zonder slimme IT oplossingen om goede zorg te leveren. Je wilt dan ook kunnen bouwen op een goede betrouwbare IT-partner met bewezen oplossingen. Hiervoor ben je bij VTM als KPN Health Certified partner aan het juiste adres. Of het nu gaat om het beveiligen van patiëntendossiers of het implementeren van zorgdomotica, wij regelen het. We vertellen je hieronder graag meer over wat deze certificering jouw zorg organisatie kan bieden.

KPN Health Certified partner. Wat houdt dat in?

Als KPN strategisch partner hebben wij er een nieuwe certificering bij: KPN Health partner. En daar zijn we trots op! We hebben hierdoor toegang tot een uniek portfolio van innovatieve producten en diensten speciaal voor de zorgsector. Hiermee kunnen wij jouw organisatie slimmer, makkelijker en betere zorg laten leveren.

Betere zorg dankzij digitalisering.

Innovatieve technologie heeft in de recente jaren ingrijpende veranderingen teweeggebracht in de interactie tussen zorgverleners en patiënten. Het vergemakkelijkt het plannen van afspraken, het uitvoeren van consulten, het betalen van rekeningen en het delen en interpreteren van testresultaten. Dit resulteert in verbeterde zorg die betaalbaar is.

Om de hoogste kwaliteit en service te kunnen leveren, is het cruciaal dat IT-systemen naadloos functioneren. Daarom streven wij naar digitale oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor zorgverleners. Hierbij kun je denken aan:

Waarom kiezen voor KPN Health?

KPN Health innovatief

KPN en VTM werken voortdurend aan de ontwikkeling van de zorg- en eHealth-oplossingen van morgen.

KPN Health betrouwbaar

We spelen een essentiële rol in het leveren van beschermde toegang tot zorgapplicaties.

KPN Health veilig

Onze diensten zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Wil jij ook slimmer, makkelijker en betere zorg leveren?

Vul ons contactformulier in en ontdek hoe VTM Groep jouw zorginstelling kan ondersteunen!

* verplichte velden