DAEL

De DAEL Groep bestaat uit een zestal zelfstandig opererende ondernemingen: DAEL Data & Electro, DAEL Telecom, DAEL Telecom UK, DAEL Power, DAEL Security en DAEL Rail. Deze bedrijven opereren op het snijvlak van technologie en innovatie, elk op een ander terrein. Als groep van bedrijven bestrijkt DAEL niet alleen een breed scala aan projecten, maar ook diverse landen: België, Engeland, Nederland en Schotland.

Alle techniek onder één dak

Alle DAEL-bedrijven opereren zelfstandig in de markt. Met een eigen dienstenpakket, eigen opdrachtgevers en eigen medewerkers. Waar nodig kunnen deze elkaar aanvullen en samenwerken. Graag zelfs! Veel werkterreinen overlappen elkaar en veel disciplines hebben met elkaar te maken. Het is de kracht van de DAEL Groep dat we snel en flexibel (aanvullende) expertise en capaciteit kunnen mobiliseren.

Betrouwbare en bedrijfszekere oplossingen

Door in te spelen op marktkansen en technologische ontwikkelingen biedt DAEL altijd een passende oplossing. Wij garanderen daarbij betrouwbare en bedrijfszekere oplossingen. Wij bieden een pasklaar antwoord voor elk technisch vraagstuk, waarbij we voor 100% achter de kwaliteit staan. Overal en altijd.


Kijk voor meer informatie over DAEL op www.dael.nl

VTM werkt strategisch samen met DAEL Groep, onder andere binnen cNect, Group of Companies.

 

Terug naar overzicht

DAEL

Deel dit artikel via: