Eurofiber

Laat uw organisatie groeien

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met een eigen open glasvezelnetwerk en eigen datacenters biedt Eurofiber ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme oplossingen.

Klanten hebben bij Eurofiber de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Naast het uitgebreide glasvezelnetwerk in Nederland en België en dataopslag in de vier datacenters van dochteronderneming Dataplace, biedt Eurofiber Group ook oplossingen voor volledig flexibele interconnectiviteit tussen meer dan 50 datacenters.


Relevant voor economie en maatschappij

Eurofiber laat uw organisatie groeien


Eurofiber als vitale infrastructuur aangemerkt door EZK

Begin 2018 heeft de Nederlandse overheid zakelijke glasvezelaanbieder Eurofiber de status toegekend van ‘vitale infrastructuur’. Bepaalde processen zijn zo vitaal voor de Nederlandse samenleving dat uitval of verstoring tot ernstige maatschappelijke ontwrichting leidt en een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid. Deze processen vormen de Nederlandse vitale infrastructuur.

Slechts een beperkt aantal bedrijven in de Nederlandse telecom- en ICT-sector krijgt deze 'vitale' status toegekend. Op het landelijk dekkende glasvezelnetwerk van Eurofiber is een groot aantal cruciale organisaties – zoals ziekenhuizen, gemeenten en andere overheidsinstanties – aangesloten. Ook werken diverse essentiële diensten, zoals verkeerslichten en brugregulering, via het Eurofiber-netwerk. 


Zakelijk glasvezelverbindingen

VTM levert zakelijk internet in heel Nederland. Ook zakelijke glasvezelverbindingen via het Eurofiber glasvezelnetwerk. Conform de hoogste eisen van betrouwbaarheid en premium dienstverlening.

Doe de online postcodecheck en u ziet direct de mogelijkheden voor uw organisatie. Bekijk het aanbod en kies de internetverbinding die het beste past bij uw bedrijf.

Doe de postcodecheck


Kijk voor meer informatie over Eurofiber op eurofiber.nl

 

Terug naar overzicht

Eurofiber

Deel dit artikel via:


VTM Zakelijk Internet