Cyber Cloud

Experts welke alles wat met Internet, Cyber Security, Hacken en Privacy te maken heeft doorgronden en die kennis en ervaring met ons en met onze klanten te delen. Dát is Cyber Cloud.

Web Security

Met de web security module van Cyber Cloud scannen wij alle soorten web applicaties, API’s, IoT devices en andere internet-facing services. Dit doen wij automatisch én handmatig zodat u alleen risico’s te zien krijgt die er écht toe doen.

Infrastructure Security

Met deze module testen we de beveiliging van uw servers, netwerk en overige infrastructuur. Het is ons ultieme doel om altijd kwetsbaarheden te vinden, dan wel ons toegang te verschaffen en aan u te rapporteren.

Security Awareness

Mensen zijn de belangrijkste schakel in de keten van informatiebeveiliging. Met deze module houden wij uw organisatie alert en bent u voorbereid op de phishing aanvallen van de 21e eeuw.

Privacy

Met de Privacy Module heeft u alles dat nodig is voor de borging van de belangrijkste documenten, maatregelen en processen op het gebied van Privacy & Informatiebeveiliging binnen uw organisatie.


De diensten van Cyber cloud zijn onderverdeeld in vier categorieën.


Management
Een security / privacy quickscan uitvoeren en samen nadenken over uw digitale veiligheid.

Techniek
Voor velen is de techniek achter onze digitale wereld hocuspocus, niet voor de Cyber Cloud experts.

Mensen
Mensen zijn het grootste risico voor uw digitale veiligheid. Investeren in hun kennis is cruciaal.

Controle
Laat anderen zien dat u veiligheid serieus neemt en laat uw organisatie controleren.


Kijk voor meer informatie over Cyber Cloud op www.cybercloud.cc


VTM werkt samen met Cyber Cloud experts aan optimale beveiliging van alle devices en applicaties die uw werknemers gebruiken.

 

Terug naar overzicht

Cybercloud logo

Deel dit artikel via: