Microsoft

Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf en ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computer gerelateerde producten. Zowel voor consumenten als op de zakelijke markt levert Microsoft complete oplossingen.

De ontwikkelingen in mobiliteit en de ‘cloud’ gaan enorm snel en zijn van groot belang voor iedereen. Daarom heeft Microsoft drie grote ambities;

  • more personal computing;
  • build the intelligent cloud;
  • reïnvent productivity.

Deze ambities vormen de basis van de kernactiviteiten van 's werelds grootste softwarebedrijf. Het belangrijkste is dat deze ambities klanten helpen bij het bereiken van hun doelen: de competitie aan blijven gaan in een snel veranderend landschap en het duurzaam laten groeien van hun onderneming.


Digitale Transformatie is overal

Digitale transformatie vergt een vernieuwde kijk op bestaande businessmodellen. Het betekent dat we intelligente systemen moeten omarmen die mensen, data en processen op een andere manier bij elkaar brengen. De uitdagingen zijn voor elk bedrijf hetzelfde; je wilt je klant aan je binden, medewerkers in staat stellen zo goed en efficiënt mogelijk te werken, processen optimaliseren en producten vernieuwen.

Microsoft stelt klanten in staat een moderne werkplek te crëren die aanhaakt op de veranderingen in de markt, maar die ook productiviteit verhoogt en een moderne beveiliging garandeert.

Kijk voor meer informatie over Microsoft op microsoft.com


Microsoft 365

Met Microsoft 365 van heb je altijd en overal toegang tot jouw agenda, e-mail en bestanden. Of je nu op kantoor bent, thuis of onderweg, met Microsoft 365 beschik je overal over jouw vertrouwde set Office-toepassingen.

Lees meer over Microsoft 365

 

Terug naar overzicht

Microsoft

Deel via:

Altijd en overal toegang tot uw bestanden, agenda en e-mail

Of je nu op kantoor bent, thuis of onderweg, met Office 365 beschik je overal over jouw vertrouwde set Office-toepassingen.

Bekijk Office 365 van VTM