VTM Groep gold partner van Microsoft

VTM Groep is gecertificeerd Microsoft Gold Partner! Al lange tijd werkt VTM nauw samen met Microsoft en leveren we kwalitatief hoogwaardige Microsoft oplossingen aan onze klanten. Deze samenwerking is inmiddels uitgegroeid tot een Microsoft Gold Partner status voor VTM.

Al geruime tijd levert VTM oplossingen van Microsoft. Dit Gold partnerschap is een erkenning van onze expertise in het Microsoft productportfolio, in combinatie met de omzetgroei die in het afgelopen jaar gerealiseerd is.


Vooruit kijken

“VTM wil altijd vooruit kijken en werken met toekomstvaste oplossingen voor onze klanten. We zoeken nadrukkelijk de samenwerking met gerenommeerde partners als Microsoft. In de vorm van certificering, maar zeker op het vlak van de benodigde technische kennis en het continu trainen van onze (support) medewerkers,” aldus Joeri Schnetz, operationeel directeur van de VTM Groep.

“Microsoft Gold Partners hebben gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van implementatie van de technische oplossingen en het bieden van service aan de klant. Alleen de top 1% van Microsoft Partners wereldwijd is Gold gecertificeerd. Het mag dan ook duidelijk zijn dat wij zeer trots zijn op onze Microsoft Gold Partner status.”


4 redenen om voor een Gold Microsoft Partner te kiezen

Samenwerken met een gecertificeerd Microsoft Gold Partner in Nederland heeft de nodige voordelen. Klanten maken hierdoor gebruik van onze expertise op het Microsoft portfolio, om zo samen te automatiseren, digitaliseren en groei van jouw organisatie te verwezenlijken.

 1. Gold Certified Partners zijn altijd up-to-date
  Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit vraagt om de nodige eisen aan de kant van de leverancier. Gold partners worden continu meegenomen en getraind in deze ontwikkelingen.
 1. Gold Certified Partners voldoen aan de hoogste normen
  Microsoft Gold Certification vereist dat wij als leverancier voldoen aan de strengste normen van Microsoft. Een aantal experts binnen een organisatie moeten verschillende core-value examens afleggen, voordat de organisatie een Gold Certification krijgt. Dit proces wordt jaarlijks herhaald.
 1. Gold Certified Partners staan in directe verbinding met Microsoft
  Wanneer onze experts Microsoft moeten consulteren voor ondersteuning, hebben we direct toegang tot geavanceerde ondersteuning binnen Microsoft Business Solutions. Dit betekent snellere responstijd en hoogstaande technische ondersteuning.
 1. Gold Certified Partners bieden proof of concept
  Als Microsoft Gold Partner hebben we toegang tot allerlei productlicenties. Hierdoor zijn wij in staat om demo’s te ontwikkelen die proof of concept (PoC) bieden. Dit betekent dat we een klant van een testrit kunnen voorzien, voordat we overgaan op een oplossing.


Microsoft oplossingen waar VTM jou mee helpt

VTM levert meerdere applicaties en oplossingen van het Microsoft portfolio. Van Microsoft 365 tot de werkplek, van Microsoft Dynamics tot het Azure platform. Wij geloven in de kracht van het bundelen van deze applicaties, waardoor je als bedrijf efficiënter te werk kunt gaan en kiest voor een toekomstvaste totaaloplossing.

 

 

Volgende

MCS
Strategisch partnership VTM Groep en MCS