Cisco

Cisco Systems, Inc. is een bedrijf opgericht in 1984 dat van oorsprong gespecialiseerd is in routers. Tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote variëteit aan netwerkapparatuur voor grote bedrijven en telecombedrijven en is Cisco uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken.

Kracht van de Cloud

Cisco-technologie creëert een wereld vol mogelijkheden en sluit elke gebruiker, elke applicatie, waar dan ook, beveiligd aan via de Cloud. Cisco brengt netwerken, beveiliging, analyses en beheer samen en levert Cloud-oplossingen die uw volledige multicloudwereld omvatten. Van uw omgeving op kantoor tot uw verschillende providers, van uw toepassingen tot uw infrastructuur.

Cisco Select Certified Partner

VTM Groep is Cisco Select Certified Partner met Small and Midsize Business Specialization. VTM levert onder andere op Cisco-technologie gebasseerde Cloudoplossingen en verbindingen. De certificaten zijn voor Cisco een vereiste om als VTM Groep het portfolio van Cisco te mogen voeren.

Met deze Cisco certificering laat VTM Groep zien de juiste specialistische kennis in huis te hebben en te voldoen aan de strenge eisen die Cisco stelt aan partners. “De juiste partnercertificering is voor ons belangrijk in onze groeistrategie op het gebied van ICT. Het is de bevestiging van de kwaliteit die wij leveren aan onze klant,” aldus Joeri Schnetz, operationeel directeur bij de VTM Groep.

De juiste kennis van technologie is essentieel. Bijvoorbeeld op het gebied van Cloud-dienstverlening, wat een grote rol speelt bij steeds meer van onze partners en klanten. Om voorop te blijven lopen, en het niveau hoog te houden, investeren we voortdurend in kennis en kwaliteit. 


Kijk voor meer informatie over Cisco op cisco.com

 

Terug naar overzicht

cisco

Deel dit artikel via: