Hewlett-Packard

Hewlett Packard is een van ’s-werelds grootste technologiebedrijven. Het leveringsprogramma loopt van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP behoort al jaren tot de top drie van computerleveranciers.

HP helpt organisaties om technologie te gebruiken en in te zetten om tijd te besparen en waarde toe te voegen aan elk onderdeel binnen het bedrijfsproces.

  • Solutions that Transform

    IT-oplossingen die de juiste mix van technologieën, partners, services en financiële modellen gebruiken om u te helpen in uw digitale transformatie.
  • Products that deliver

    De nieuwste innovaties en ontwerpen om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.
  • Services that accelerate

    IT-services die advies, operationele ondersteuning en financiële flexibiliteit combineren ten gunste van uw ondersteuning.


Veel organisaties zijn inmiddels overgestapt van traditionele IT-omgevingen naar veilige, Cloud-enabled IT-infrastructuur. HP biedt organisaties de technologie en oplossingen om zowel de traditionele IT omgeving als de nieuwe Cloud-georiënteerde infrastructuur optimaal te laten werken.


Technologie die digitale transformatie faciliteert

VTM werkt met producten en diensten van HP, waarmee wij IT-omgevingen efficiënter, productiever en veiliger maken. Daarmee stellen wij organisaties in staat om snel in te spelen op nieuwe ideeën en marktontwikkelingen, door toekomstvast en betrouwbare IT-infrastructuur die flexibel en makkelijk meegroeit met uw organisatie en de markt.


Innoveren voor vandaag en morgen

Hewlett Packard werkt al ruim 75 jaar aan IT innovaties. Het uitgebreide portfolio van onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden maakt deel uit van de HP innovatieroutekaart die speciaal is ontworpen om organisaties van elke omvang te helpen aan de IT-systemen van de toekomst.


Kijk voor meer informatie op www.hpe.com/nl/

 

Terug naar overzicht

HPE

Deel dit artikel via: