MCS

Complexe techniek simpel maken. Dat is de missie van MCS. Zodat iedereen zorgeloos gebruik kan maken van innovatieve IoT-oplossingen. Daarmee maakt MCS het dagelijks werk en leven van mensen makkelijker, veiliger en duurzamer.

Dat doet MCS samen met zorgvuldig gekozen partners. MCS ondersteunt in het opzetten en leveren van succesvolle Managed loT-oplossingen en veilige Private netwerken en levert de benodigde hardware en softwarecomponenten voor deze netwerken.

Technologie specialist sinds 1997

Als technologie-specialist faciliteert MCS haar business partners en system integrators met industriële IoT-oplossingen en private communicatienetwerken. MCS kent de weg op het gebied van Private IoT netwerken, zoals Private GSM, Private LTE en Private LoRa.

MCS streeft naar een langdurige samenwerking, niet alleen met haar klanten, maar ook met haar leveranciers. Een relatie met als kenmerk wederzijds vertrouwen in elkaars kennis en kunde. Dit biedt veel voordelen, zoals vertrouwen en diepgaande kennis over de producten en oplossingen.

Lees meer over MCS

VTM Groep strategisch partner van MCS

Al jaren zijn VTM en MCS volwaardige partners in het uitrollen en opleveren van succesvolle Managed IoT-oplossingen bij diverse klanten. Dit partnership is inmiddels verder uitgebreid om zo nog meer organisaties kennis te laten maken met innovatieve IoT-toepassingen.

Lees verder

 

Terug naar overzicht

MCS

Deel dit artikel via: