VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

 “Wij geloven in de voorsprong van technologie gedreven organisaties.”

Vanuit die gedachte faciliteren wij al ruim 30 jaar een grote groep klanten op het gebied van IT, Telecom, Cybersecurity, IoT en Business optimalisatie.

VTM is communicatiespecialist met meer dan 30 jaar ervaring. Door het leveren van een communicatieoplossing die naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van uw organisatie, stellen wij u in staat efficiënter te communiceren en gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten te krijgen.

Wij weten als geen ander dat IT de ruggengraat is van elke organisatie. Bereikbaarheid, zekerheid en veiligheid mogen daarbij nooit ter discussie staan. Vanuit die gedachte faciliteren wij hoogwaardige IT, Telecom, IoT en Cybersecurity diensten, conform de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, plus 24/7 full service ondersteuning.

Wat levert samenwerken met VTM jou op?

 • Wij staan altijd voor u klaar
  De service- en supportdesk van VTM staat 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar.
 • Bekroonde kwaliteit en normering
  VTM Groep heeft diverse onderscheidingen en normeringen, waaronder de Blauwe Veer, KPN Business partner van het jaar, strategisch partner van KPN, Microsoft Gold partner en NEN7510, ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 normering.
 • Kwaliteit en service
  Bij al onze klanten laten wij keer op keer zien dat onze oplossingen werken. Hoogwaardige, toekomstvaste en veilige oplossingen, die passen bij de behoeften van uw organisatie.
 • Profiteer van 30 jaar ervaring
  VTM heeft ruim 30 jaar ervaring in communicatietechnologie. U profiteert van de kennis en expertise van inmiddels 73 dedicated professionals.
0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

''20 jaar geleden bij VTM gestart met één abonnement voor één mobiele telefoon. Vandaag is VTM onze totaalleverancier van mobiele- en vaste telefonie tot de totale IT infrastructuur, werkplekken en cybersecurity. Samengevat: totaal ontzorgd door VTM!''

Meer klantreviews

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden