IT-security is de basis van jouw bedrijfscontinuïteit

IT voor organisaties onmisbaar geworden. Online werkplekken, meerdere devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud; IT vormt het hart van de organisatie. Een veilige, betrouwbare IT-omgeving doormiddel van IT-security is dan ook van groot belang voor jouw bedrijfscontinuïteit.

Voor VTM is dit core business. Middels een groot aantal IT-security oplossingen kunnen wij jouw organisatie ondersteunen in de bescherming tegen online bedreigingen. Maak een afspraak en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Maak een afspraak

Whitepaper - Cybersecurity 

De ernst en gevolgschade van een beveiligingsincident kunnen groot zijn. Denk aan het niet meer kunnen werken in geval van een ransomware aanval, klanten die jou niet kunnen bereiken door een DDoS aanval of mogelijke imagoschade die je oploopt in geval van een datalek.

In onze whitepaper Cybersecurity gaan we dieper in op het belang van cybersecurity en welke oplossingen van meerwaarde zijn voor jouw organisatie.

Download de whitepaper

VTM whitepaper Cybersecurity

Secure your Business

Informatiebeveiliging omvat onderwerpen als beveiliging van hardware, risico analyses, wet en regelgeving, etcetera. Vaak weten organisaties niet welke risico’s ze lopen, wat ze hiermee moeten, laat staan waar ze moeten beginnen.

Binnen ons VTM Cybersecurity Framework bieden wij zorgvuldig vormgegeven security diensten.


Lees meer over cybersecurity bij VTM

 

Cybersecurity


Erwin den Braber - Business Consultant ICT“Investeren in IT-security is géén kostenpost!”

“De kosten van downtime of imagoschade, juist daar moet goed over nagedacht worden,” aldus Erwin den Braber, Business Consultant IT bij VTM. “Kan er een aantal uur niet gewerkt worden, dan brengt dat in grote lijnen veel hogere kosten met zich mee dan het beveiligen van je IT-infrastructuur.”

Lees verder >>

Joeri Schnetz - Operationeel Directeur VTM“Gedrag essentieel onderdeel van IT-security”

“Gedrag is essentieel onderdeel van digitale veiligheid. Een organisatie kan alle maatregelen nemen op technisch vlak, maar wanneer een medewerker niet bewust omgaat met de digitale veiligheid van de organisatie, dan is de kans groot dat het alsnog misgaat.”

Lees verder >>

VTM Grip

Voor veel organisaties leiden zorgen over de IT-omgeving tot een behoorlijke extra inspanning. Met VTM Grip is dat niet nodig. Je verplaatst het onderhoud en beheer naar VTM. Deze werkzaamheden zijn voor ons ‘Core Business’.

Met VTM Grip verhoog en borg je de continuïteit van jouw IT.  Proactief beheer verbetert de stabiliteit en continuïteit van jouw gehele IT-omgeving. Voordat de gebruiker nadeel ondervindt van een verstoring, is deze al gesignaleerd en in een groot aantal gevallen zelfs al remote opgelost.

Meer informatie over VTM Grip

ICT serverruimte VTM Grip

IT-security is de basis van jouw bedrijfscontinuïteit

Wilt jouw organisatie zijn continuïteit verbeteren doormiddel van IT-security? Voor VTM is dit core business. Laat hieronder jouw gegevens achter en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

* verplichte velden