Basisscan Cyberweerbaarheid

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag. De afgelopen jaren is het aantal cyberdreigingen enorm toegenomen. De Basisscan Cyberweerbaarheid geeft inzicht in de digitale veiligheid van jouw bedrijf.

Ook het MKB is inmiddels een gewild doelwit van cybercriminelen. Afgelopen jaren is het MKB zelfs uitgegroeid tot één van de grootste groepen organisaties die slachtoffer zijn geworden van een vorm van cybercriminaliteit.

Cyberweerbaarheid serieus nemen

MKB organisaties hebben niet altijd zelf een IT of security expert in huis, waardoor de cyberweerbaarheid niet altijd goed is geregeld. En dat is slecht nieuws, want geen enkele organisatie kan zich downtime, datalekken of imagoschade permitteren. Voor elke organisatie is het daarom van groot belang de cyberweerbaarheid serieus te nemen.

Maar hoe doe je dat? Om te beginnen; doe de Basisscan Cyberweerbaarheid!


Basisscan Cyberweerbaarheid

De Basisscan Cyberweerbaarheid geeft op overzichtelijke wijze inzicht in de digitale weerbaarheid van jouw organisatie. Aan de hand van stellingen en vragen kom je erachter hoe jouw organisatie scoort op de basisprincipes van veilig digitaal ondernemen.

Na het invullen van de scan ontvang je direct de uitkomst in jouw eigen mailbox. Deze uitkomst is slechts een indicatie van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie; het biedt geen garantie dat jouw organisatie digitaal veilig is.

Naar de Basisscan Cyberweerbaarheid

 

Terug naar overzicht

Volgende

De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen
De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen