Uw IT-omgeving beschikbaar en veilig

Bedrijfsnetwerken, systemen en applicaties vereisen een hoge mate van beschikbaarheid en veiligheid. Vanuit ons eigen NOC (Network Operations Center) & SOC (Security Operations Center) in Maasdijk bewaken en monitoren wij alle services en diensten die VTM aan klanten levert. Hiermee waarborgen wij de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van de IT-omgeving van onze klant.

Network Operations Center - NOC

Vanuit ons NOC monitoren en bewaken wij de beschikbaarheid en snelheid van datalijnen en de prestaties van servers, werkstations en netwerk apparatuur bij onze klant. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

IT moet vóór een organisatie werken, niet tegen. Vanuit ons eigen NOC in Maasdijk ondersteunen wij onze klant optimaal en waarborgen de beschikbaarheid en veiligheid van uw IT-omgeving.

Het NOC wordt bemand door een team van ervaren 1ste en 2de lijn specialisten. Onze NOC specialisten zorgen samen met uw beheerders voor het dagelijks beheer, systeem monitoring en uitvoeren van noodzakelijke (dagelijkse) wijzigingen en updates.

NOC 1

Taken en functies Network Operations Center

  • Bewaken en monitoren beschikbaarheid en snelheid van datalijnen
  • Bewaken en monitoren van de prestaties van servers, loadbalancers, clusteromgevingen en overige netwerk apparatuur
  • Inrichting van servers
  • Configureren en updaten van security en besturingssoftware
  • Uitvoeren en checks van de dagelijkse backups
  • Bewaken van omstandigheden in datacenter, zoals bijvoorbeeld de temperatuur
  • Disaster recovery
  • Incidentafhandeling (24/7)
  • Behandeling van service verzoeken
  • Communicatie met klanten en engineers

Optimale beveiliging van uw IT-infrastructuur

Vanuit ons eigen Security Operations Center (SOC) in Maasdijk beveiligen en bewaken onze securityspecialisten de IT-infrastructuur van zowel onszelf als van onze klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Onze specialisten zijn getraind en ervaren in het leveren van verschillende diensten, het proactief adviseren over de beveiliging van uw IT-infrastructuur en het meedenken over hoe uw belangrijke bedrijfsprocessen optimaal beschermd blijven.

VTM Verbindingen 1


IT-security aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit

IT wordt voor bedrijven steeds belangrijker, of zelfs onmisbaar. Online werkplekken, meerdere devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud; IT vormt het hart van de organisatie. Een veilige, betrouwbare IT-omgeving is dan ook van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.


Beveiligingsstrategie

Voordat u een besluit neemt over IT-security is het belangrijk dat de primaire processen binnen uw organisatie duidelijk zijn. Op basis daarvan kunt u een beveiligingsstrategie opzetten voor uw ICT-security. Vaak is het een mix van goede voorzieningen om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Lees ook:
IT-security aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit


Responsible disclosure-beleid

Bij VTM Groep vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks zorgvuldige beveiliging van onze systemen kan het echter toch voorkomen dat er een zwakke plek is.

Mocht u een zwakke plek in één van onze systemen gevonden hebben, dan horen wij dit graag, zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Graag melden via soc@vtmgroep.nl

Lees hier ons volledige Responsible disclosure-beleid

Benieuwd naar onze NOC & SOC diensten?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden