Marketing stagiair

Klaar om jouw creativiteit te laten schitteren? Bij VTM hebben we een mooie kans om het Leer Management Platform tot leven te brengen. Van contentcreatie tot onderzoek, het komt allemaal voorbij in dit gave project.

Een stapje terug: waarom een Leerplatform?

We bieden onze klanten veel mooie IT-oplossingen aan waardoor ze slimmer kunnen werken. Maar gaan ze ook daadwerkelijk slimmer werken? Dit gebeurt alleen als ze er ook op de juiste manier mee gaan werken. Om dit te realiseren moeten we klanten de tools geven om na oplevering van de oplossing gemakkelijk het gebruik eigen te maken. Met ons Leerplatform willen we in een handige online omgeving de juiste middelen bieden aan onze klanten zoals bijv.  e-learnings, how to video’s, quizjes en toetsen.  

We willen het Leerplatform ook inzetten voor het VTM team. Denk hierbij aan een mooi onboardingprogramma waarin je door diverse toetsen, video’s en quizjes precies weet waar VTM voor gaat en staat.

Solliciteer direct!

publicatiedatum: 3-12-2023

De stageopdracht

Bij VTM bouwen we hard aan ons Leer Management Platform maar we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Met deze opdracht zorg jij dat ons Leerplatform klaar is voor livegang, vol staat met interessante content en perfect aansluit bij de behoefte van onze klanten.

Kort samengevat ga je met de volgende uitdagingen aan de slag in je stageopdracht:

  • Je denkt na hoe we dit kunnen introduceren bij klanten en dit onderdeel wordt van ons standaardaanbod richting klanten.
  • Je creëert samen met de betrokken specialist de leermaterialen. Om te zorgen dat we het juiste ontwikkelen voer je ook onderzoek uit om te begrijpen wat onze klanten en medewerkers willen/verwachten van het Leer Management Platform.
  • Voor onze klanten zorg je voor aantrekkelijke adoptietrainingen waarin je hen wegwijs maakt in ons uitgebreide productaanbod. Denk aan Microsoft 365-trainingen en informatieve cursussen over bijv. databeveiliging.
  • Naast trainingen willen we klanten ook graag inspireren over nieuwe technische mogelijkheden op relevante thema’s rondom onze diensten.
  • Voor VTM team ontwerp je een boeiend onboardingtraject.

DSC04363

Wie ben jij

 • Je bent creatief en je kunt boeiende content creëren.
 • Je durft de lead te nemen in het creëren van leermateriaal voor trainingen en e-learnings.
 • Je ontwerpt inspirerende programma's voor medewerkers.
 • Je bent proactief en zelfstandig.

Wat bieden we

 • Een stagevergoeding.
 • Een informele sfeer,  persoonlijke benadering en ruimte voor ontwikkeling. 
 • Een jonge, platte en gezonde organisatie. 
 • Elke dag lunch, vers fruit en een keer per week bootcamp.
 • Regelmatig gezellige uitjes.
 • Een modernkantoor in Maasdijk. 

Sollicitatieprocedure

1
Je solliciteert
2
Het eerste contact
3
Het eerste gesprek
4
Het tweede gesprek
5
Arbeidsovereenkomst

Over ons

Bij ons stromen er bits en bytes door de aderen. Maar we worden pas echt enthousiast als we met slimme technologie organisaties kunnen helpen succesvol te zijn en te blijven. In die wereld vol technologische mogelijkheden zijn wij persoonlijke gids voor onze klanten. We maken deze ‘tour’ volledig op maat, zorgen dat het aan niets ontbreekt en brengen de techniek samen tot leven!  

Al ruim 25 jaar lang zorgen we dat zo’n 1500 klanten optimaal bereikbaar zijn. De afgelopen 10 jaar hebben we daar IT, security, Internet of things en Business Apps aan toegevoegd. De reden? Die is heel eenvoudig. Wij willen de totaalpartner zijn voor onze klanten. En omdat de techniek onlosmakelijk verbonden raakt met elkaar hebben we daar al vroeg op ingezet. Hierdoor zijn we nu jouw gids in die wereld vol slimme technologie. Ongeacht waar de reis naar toe gaat!  

Het zijn mooie woorden, maar onze 80 enthousiaste collega’s maken ze ook graag elke dag waar. En dat lukt vrij aardig. Dit laat niet alleen onze klantfeedback zien (NPS +42), maar vooral de mooie klanten waar we al jarenlang voor aan de slag mogen. 

Meer over VTM

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Reageren

Spreekt dit alles jou aan? En ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV.  Wanneer we jouw bericht goed hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum nog enige tijd beschikbaar blijft op de website als naslagwerk voor sollicitanten.

* verplichte velden