(Senior) Marketeer

Als marketeer bekijk je deze tekst natuurlijk met andere ogen. Tenminste, dat is wel wat we van jou verwachten. We groeien namelijk enorm als bedrijf. De bouw van ons nieuwe pand geeft die ambitie duidelijk weer. We willen flink gas geven om marketing in lijn te trekken met die mooie club die we zijn. Hiervoor hebben we een ervaren, gepassioneerde en creatieve marketeer nodig die staat te popelen om te bouwen aan het merk VTM. Bouwen? Yes! Volledige re-branding, nieuwe website, online marketing… de hele ‘shebang’. Kom je aan boord?  

Solliciteer direct!

In het kort

Samen met team Marketing & Communicatie (5 man) zet je alles op alles om VTM verder op de kaart te zetten. Waar veel ICT-bedrijven verbleken in anonimiteit, zie jij het als uitdaging om het DNA van VTM op een authentieke manier naar buiten te brengen. In wie we zijn en hoe we het doen ligt ons onderscheidend vermogen. Daar ontstaat de klik. Met klanten en (toekomstige) medewerkers.  

Met jouw ruime ervaring breng jij het team verder en trek je de kar waar nodig. Zo draag jij bij aan de verdere groei. Hieronder vind je in een notendop meer over de functie. En natuurlijk begrijpen we dat waar je komt te werken alles bepalend is. 

Klik hier voor meer info over VTM 

Goed om te weten. We zoeken iemand met ervaring, maar gieten bewust nog niet in beton of dit 4 of 6 jaar is. Overtuig ons maar tijdens een kop koffie dat jij de kandidaat bent voor deze vacature. De rest volgt dan vanzelf als de match er is.  

publicatiedatum: 21-3-2023

Wat doe ik dan?

 •  Jij zorgt dat de behoefte van onze klanten kraakhelder is. Met de buyer persona scherp op het vizier zorg je dat elke campagne of activiteit raak is.  
 • Met bovenstaande in gedachte initieer je gave (online) campagnes en content die het verschil maken naar onze (potentiële) klanten. Je kijkt kritisch naar het resultaat om het morgen weer een stukje beter te doen.  
 • Je coördineert de marketingplanning en zorgt dat alles lekker loopt in het team. Samen met het team initieer je nieuwe marketingactiviteiten. Je werkt hierbij nauw samen met de commercieel manager.  
 • Je denkt actief mee in onze re-branding en bouwt samen met het marketingteam de nieuwe visuele identiteit van VTM.    
 • Je denkt niet alleen aan vandaag, jij denkt planmatig. Vanuit een scherpe visie geef je het marketingplan niet alleen handen en voeten, je brengt het ook verder. Of het nu het vergroten van de naamsbekendheid is, cross sell bij bestaande klanten of online leadgeneratie. Jij weet er raadt mee. 
 • Je bedenkt niet alleen dingen. Jij vindt het ook leuk om met jouw vlotte pen zelf ook de juiste content te maken 
 • Je weet hoe je de online prestaties monitort in bijv. Google Analytics, Looker Studio, Ahrefs, Hotjar etc. Meten is immers weten.  
 • Naast brainstormen met je marketingcollega’s, spar je regelmatig met andere teams zoals Sales om tot goede inzichten te komen over onze (potentiële) klanten en de oplossingen die we bieden. Je zet die inzichten om naar gave marketingactiviteiten.   
DSC04363

We zoeken iemand die:

 • een brede en creatieve marketingblik heeft, maar ook de weg weet in online marketing. Dit maakt je een goede allround marketeer.  
 • Ambitieus is en positief in het leven staat. Jij hebt plezier in je werk en dit is te zien! 
 • een spons is: altijd op zoek naar nieuwe kennis. Jezelf ontwikkelen vind je leuk. Wij faciliteren het graag. 
 • een relevante afgeronde HBO opleiding heeft (NIMA B is helemaal fijn!) en marketingkilometers op de teller heeft staan.   
 • (enige) ervaring heeft in online marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media (Advertising) en/of Google Analytics. Je hoeft niet in alles expert te zijn, maar wel weten wat mogelijk is.

Wat bieden we

 • Een informele sfeer,  persoonlijke benadering en ruimte voor ontwikkeling. 
 • Een jonge, platte en gezonde organisatie. 
 • Elke dag lunch, vers fruit en een keer per week bootcamp.
 • Persoonlijk Keuze Budget (PKB) om je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden vorm te geven. 
 • Regelmatig gezellige uitjes.
 • Een modernkantoor in Maasdijk. 
 • Een goed salaris (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring). 
 • 8% vakantie geld naast je salaris. 

Sollicitatieprocedure

1
Je solliciteert
2
Het eerste contact
3
Het eerste gesprek
4
Het tweede gesprek
5
Arbeidsovereenkomst

Over ons

Bij ons stromen er bits en bytes door de aderen. Maar we worden pas echt enthousiast als we met slimme technologie organisaties kunnen helpen succesvol te zijn en te blijven. In die wereld vol technologische mogelijkheden zijn wij persoonlijke gids voor onze klanten (ruim 1600). We maken deze ‘tour’ volledig op maat, zorgen dat het aan niets ontbreekt en brengen de techniek samen tot leven!  

Het zijn mooie woorden, maar onze 80 enthousiaste collega’s maken ze ook graag elke dag waar. En dat lukt vrij aardig. Dit laat niet alleen onze klantfeedback zien (NPS +46), maar vooral de mooie klanten waar we al jarenlang voor aan de slag mogen. 

Meer over VTM

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Reageren

Spreekt dit alles jou aan? En ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV.  Wanneer we jouw bericht goed hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum nog enige tijd beschikbaar blijft op de website als naslagwerk voor sollicitanten.

* verplichte velden