Marketeer

Als marketeer bekijk je deze tekst natuurlijk met andere ogen. Tenminste, dat is wel wat we van jou verwachten bij VTM. We groeien namelijk enorm als bedrijf en willen flink gas geven om marketing in lijn te trekken met die mooie club die we zijn. Hiervoor hebben we een gepassioneerde marketeer nodig die staat te popelen om te bouwen aan het merk VTM. Bouwen? Yes! Volledige re-branding, nieuwe website, online marketing… de hele ‘shebang’. Kom je aan boord?  

Solliciteer direct!

In het kort

Samen met het team Marketing & Communicatie (3 personen) ben je continu op zoek naar het optimaliseren van de klantreis. Of het nu gaat om bestaande klanten nog blijer maken of potentiële klanten verliefd laten worden op VTM. Jij gaat ervoor. Hieronder vind je in een notendop meer over de functie. En natuurlijk begrijpen we dat waar je komt te werken alles bepalend is.  Klik hier voor meer info over VTM 
 
Goed om te weten. We zoeken iemand met enige ervaring, maar gieten het bewust nog niet in beton of je twee of vijf jaar ervaring moet hebben. Overtuig ons maar tijdens een kop koffie dat jij de kandidaat bent voor deze vacature. De rest volgt dan vanzelf als de match er is.  

publicatiedatum: 1-11-2023

Wat doe ik dan?

 • Met jouw vlotte pen maak jij moeiteloos de juiste content, richt vervolgens een Adwordscampagne in en monitort daarna in Google Analytics hoe de campagne presteert. Meten is immers weten.  
 • Jij kent de behoefte van onze klanten. Vanuit die kennis maak je content die ertoe doet en geeft die vorm in campagnes die het verschil maken naar onze doelgroep.  
 • Met je grote vriend Canva zorg je dat al onze uitingen die juiste VTM feel hebben. Hier draai jij je hand niet voor om. Je hebt ‘gewoon’ gevoel voor mooie dingen maken.  
 • Je denkt actief mee in onze re-branding en bouwt samen met het marketingteam de nieuwe visuele identiteit van VTM.    
 • Naast brainstormen met je marketingcollega’s, spar je regelmatig met andere teams zoals Sales om tot goede inzichten te komen over onze (potentiële) klanten en de oplossingen die we bieden. Je zet die inzichten om naar gave marketingactiviteiten.   
DSC04363

We zoeken iemand die:

 • Een brede en creatieve marketingblik heeft, maar ook de weg weet in online marketing. Dit maakt je een goede allround marketeer.  
 • met een vlotte en creatieve pen content schrijft waar iedereen z’n vingers bij aflikt.  
 • ambitieus is en positief in het leven staat. Jij hebt plezier in je werk en dit is te zien! 
 • een spons is: altijd op zoek naar nieuwe kennis. Jezelf ontwikkelen vind je leuk. Wij faciliteren het graag. 
 • een relevante afgeronde HBO opleiding heeft (NIMA B is helemaal fijn!) en een paar marketingkilometers op de teller heeft staan.   
 • Al enige ervaring heeft in online marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media (Advertising) en/of Google Analytics. Heb je dit nog niet volledig in de vingers, maar wil je het wel graag (verder) eigen maken? Dan kan je deze checkbox ook afvinken.  

Wat bieden we

 • Een informele sfeer,  persoonlijke benadering en ruimte voor ontwikkeling. 
 • Een jonge, platte en gezonde organisatie. 
 • Elke dag lunch, vers fruit en een keer per week bootcamp.
 • Persoonlijk Keuze Budget (PKB) om je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden vorm te geven. 
 • Regelmatig gezellige uitjes.
 • Een modernkantoor in Maasdijk. 
 • Een goed salaris (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring). 
 • 8% vakantie geld naast je salaris. 

Sollicitatieprocedure

1
Je solliciteert
2
Het eerste contact
3
Het eerste gesprek
4
Het tweede gesprek
5
Arbeidsovereenkomst

Over ons

Bij ons stromen er bits en bytes door de aderen. Maar we worden pas echt enthousiast als we met slimme technologie organisaties kunnen helpen succesvol te zijn en te blijven. In die wereld vol technologische mogelijkheden zijn wij persoonlijke gids voor onze klanten. We maken deze ‘tour’ volledig op maat, zorgen dat het aan niets ontbreekt en brengen de techniek samen tot leven!  

Al ruim 25 jaar lang zorgen we dat zo’n 1500 klanten optimaal bereikbaar zijn. De afgelopen 10 jaar hebben we daar IT, security, Internet of things en Business Apps aan toegevoegd. De reden? Die is heel eenvoudig. Wij willen de totaalpartner zijn voor onze klanten. En omdat de techniek onlosmakelijk verbonden raakt met elkaar hebben we daar al vroeg op ingezet. Hierdoor zijn we nu jouw gids in die wereld vol slimme technologie. Ongeacht waar de reis naar toe gaat!  

Het zijn mooie woorden, maar onze 80 enthousiaste collega’s maken ze ook graag elke dag waar. En dat lukt vrij aardig. Dit laat niet alleen onze klantfeedback zien (NPS +45), maar vooral de mooie klanten waar we al jarenlang voor aan de slag mogen. 

Meer over VTM

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie

Reageren

Spreekt dit alles jou aan? En ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV.  Wanneer we jouw bericht goed hebben ontvangen, sturen we jou meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum nog enige tijd beschikbaar blijft op de website als naslagwerk voor sollicitanten.

* verplichte velden