Kennissessie De veilige Moderne Werkplek

Waar moet je rekening mee houden met betrekking tot een veilige inrichting en beheer van werkplekken binnen jouw organisatie? Hoe helpt de (veilige) werkplek van de toekomst jouw organisatie om (nog) succesvoller te zijn, én te beschermen tegen de alsmaar toenemende cyber bedreigingen!?

Online werkplekken, medewerkers met meerdere devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud; IT vormt steeds meer het hart van veel organisaties. Een veilige, betrouwbare IT-omgeving en werkplek is dan ook van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit.

Schrijf je nu in

Hackers worden steeds professioneler

Cybersecurity is bij het uitbesteden van IT-systeembeheer en werkplekbeheer steeds belangrijker geworden. Uit onderzoek van ABN Amro blijkt dat 45% van de ondervraagde bedrijven last heeft gehad van cybercriminaliteit. Hackers worden professioneler en bedrijven hebben steeds meer moeite om hun werknemers een veilige werkplek te bieden die deze aanvallen kunnen afhouden.

Voor VTM zijn dergelijke vraagstukken onze core business. Graag nodigen wij jou daarom uit voor onze kennissessie: De veilige Moderne Werkplek, op vrijdag 2 december 2022.

Veilige werkplek van de toekomst

Tijdens deze sessie gaan we in op de werkplek van de toekomst.

  • de voordelen van de Moderne Werkplek voor jouw organisatie;
  • faciliteer jouw medewerkers op de meest efficiënte manier;
  • betekent de Moderne Werkplek een volledige overstap naar de Cloud;
  • beveiliging van de Moderne Werkplek is belangrijker dan ooit;

Schrijf je nu in

Sprekers

Onze experts laten zien wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van cybersecurity gecombineerd met werkplekbeheer. Je komt hierbij alles te weten over de security mogelijkheden voor jouw werkplekken én je kunt meteen jouw vragen stellen aan de specialisten.

Erwin den Braber, Business Consultant IT bij VTM, en Sander Gropstra, Business Consultant Cybersecurity bij VTM, laten zien hoe een gedegen IT infrastructuur en veilig werkplekbeheer organisaties helpt succesvol te zijn.

Praktische Informatie

Locatie: VTM Groep: Honderdland 190, Maasdijk
Datum: vrijdag 2 december 2022
Tijd: (inloop 07:45 uur) 8:00 tot 9:30 uur

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via jouw VTM accountmanager of via onderstaand formulier.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke sessies in kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt. Wij zorgen voor het ontbijt, deelname is gratis.

Visual Kennissessie 2 december

Deel dit artikel via:
* verplichte velden