Kennissessie Smart building 16 juni 2023

Hoe staat het met de bezetting in mijn pand? Hoe zorg ik voor een gezond werkklimaat voor mijn medewerkers? En hoe monitor ik dit allemaal? Meer hierover in onze kennissessie: Smart building (Internet of Things); op 16 juni 2023.

Wat is Smart Building?

Sensoren die in en rond één gebouw zijn geplaatst, creëren inzicht rondom de gebeurtenissen van het gebouw. Door deze gegevens op te slaan, te monitoren, te visualiseren en actief te alarmeren wanneer drempels worden overschreden, kun je vroegtijdig ingrijpen tijdens ongewenste situaties, het gebouw efficiënt beheren, kosten verlagen en zorgen voor een gezonde werkplek.

Internet of Things in Smart Building toepassingen

Het beheer van gebouwen wordt sterk vergemakkelijkt door het gebruik van IoT-sensoren. Denk bijvoorbeeld aan ruimtebezetting, actuele bezoekersaantallen, slimme thermostaten, parkeerbeheer, maar ook het inzichtelijk maken van luchtkwaliteit en elektriciteitsverbruik. Het is niet alleen eenvoudiger om gebouwen te beheren met IoT-sensoren, het is ook kostenefficiënter en milieuvriendelijker.

Kenmerken van de kennissessie

De kennissessie wordt bij ons op locatie gegeven en wij zullen zorgen voor een lekker ontbijt. Tijdens deze sessie zullen wij verder inzoomen op de sensoren en het IoT-dashboard. Denk hierbij aan welke sensoren je gebruikt bij welke toepassing, en wat de mogelijkheden zijn van het IoT-dashboard.

Locatie:  Kantoor: Honderdland 190, Maasdijk
Datum:  Vrijdag 16 juni 2023
Tijd:  (Inloop 7:45) 8:00 tot 9:30 uur

Deel dit artikel via:

Aanmelden

Je kunt aanmelden via onderstaand formulier of via jouw contactpersoon binnen VTM. Voor optimale interactie organiseren wij deze sessie in een kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

* verplichte velden