Lely kiest voor innovatief telefoonconcept van VTM

"Gemiddelde ondernemer kan veel besparen op telefoniekosten"


Voor de nieuwe Lely Campus aan de A20 bij Maassluis heeft Lely gekozen voor VTM als aanbieder van mobiele en vaste telefonie. De twee bedrijven werken ook nu al met elkaar samen. In een tender die was uitgeschreven onder vier toeleveranciers kwam de oplossing van VTM als meest efficiënte uit de bus. Lely gaat gebruikmaken van VastMobiel in 1, een geïntegreerd concept voor vaste en mobiele telefonie van KPN. "We gaan daardoor flink besparen op onze telefoniekosten", zegt Edwin Kouwenhoven, Corporate IT Manager Operations bij Lely. Accountmanager Hanny Ravenstijn van VTM ziet ook voor MKB-bedrijven grote mogelijkheden in alles-in-één-concepten. "Deze nieuwe diensten bieden een innovatieve oplossing met voorspelbare maandelijkse kosten.”

"We hebben al jaren goede ervaringen met VTM", constateert Edwin Kouwenhoven. "Omdat het om een grootschalig nieuw contract ging hebben we een tender opgezet. Weer bleek VTM, in nauwe samenwerking met onze vaste Account Managers van KPN, met de beste invulling te komen. Hierdoor blijven we met onze keus voor VTM ook KPN als telecomprovider trouw. Dat is ook een voordeel, want dat scheelt ons de migratie naar een ander netwerk."

Lely opereert internationaal als fabrikant van high-tech systemen voor de agrarische sector. Daardoor kent het bedrijf hoge telefoonkosten. Door de combinatie van vaste en mobiele telefonie in één abonnement kan het bedrijf nu veel voordeliger bellen. Zo biedt VastMobiel In 1 de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand onbeperkt te bellen zowel nationaal als internationaal. Ook maakt het voor gebruikers niet meer uit of ze met de vaste of de mobiele telefoon bellen: de functionaliteiten zijn gelijk. "Met name het kostenaspect heeft de doorslag gegeven om voor deze oplossing van VTM te kiezen", zegt Edwin Kouwenhoven.

Lely Campus Maassluis


Buiten de deur werken

Doordat mobiele data deel uitmaakt van het abonnement, kunnen medewerkers ook voordeliger buiten de deur werken. Als uitvloeisel van de nieuwe overeenkomst investeert Lely in nieuwe mobiele telefoons voor een groot aantal medewerkers. "We zijn blij dat we met VTM kunnen blijven werken. Bij Lely hebben we als stelregel dat we zoveel mogelijk werken met bedrijven in onze eigen omgeving. Daarnaast is VTM gewoon een heel servicegericht bedrijf. Je kunt er altijd terecht en aanvragen worden heel snel verwerkt. Hierdoor blijft de kwaliteit van het beste netwerk van KPN en de beste service door VTM gewaarborgd.”

'MKB'er kan veel meer besparen'

Accountmanager Hanny Ravenstijn ziet de populariteit van alles-in-één-oplossingen snel toenemen. "Bedrijven willen meer zekerheid over de kosten van hun telefonie. VastMobiel in 1 is ideaal voor een internationaal opererend bedrijf als Lely, ook vanwege de uitgebreide functionaliteit. Voor het MKB zijn er vergelijkbare concepten, zoals KPN ÉÉN. Veel ondernemers staan er niet altijd bij stil hoe flexibel en voorspelbaar de nieuwe alles-in-1-proposities kunnen zijn." De integratie van vast en mobiel en bellen over IP heeft de toekomst. Klanten krijgen een beter inzicht in de vaak lagere kosten. Ook zijn de diensten flexibel en schaalbaar, waardoor een ondernemer op elk gewenst moment zijn behoefte aan uitbreiding of krimp per maand of seizoen kan bepalen.

Over VTM

VTM is Platina Business Partner van KPN, de hoogste status die een leverancier kan bereiken. De laatste tijd heeft VTM de dienstverlening verder uitgebreid met innovatieve diensten, zoals cloudoplossingen, hosted telefonie en M2M Services, voor onderlinge communicatie tussen systemen. Goede communicatie begint bij een goede verbinding, VTM is hiervoor uw partner.

Wilt u meer informatie over de samenwerking tussen VTM en KPN en de geboden oplossing bij Lely Industries? Of wilt u meer weten over de innovatieve diensten die VTM samen met haar partners kan bieden? Neem dan telefonisch contact op via 0174-752690 of per e-mail via info@vtmgroep.nl.

 

Terug naar overzicht

lely

Deel dit artikel via:

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze maandelijkse business update.

Volgende

Tip van Bas Peperkoorn KPN Rapportagetool Management Samenvatting thumb klein
KPN Rapportagetool – Management Samenvatting