SIP Trunks

Toekomstvaste communicatie op basis van IP

Goede bereikbaarheid en optimale samenwerking zijn essentieel bij modern zakendoen. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefonie-oplossing groot. Tegelijk leveren technologische ontwikkelingen en veeleisendheid van gebruikers en systemen vaak een dynamische maar ook complexe situatie op.

Volledig geïntegreerd

Een SIP Trunk oplossing van VTM is een toekomstvaste communicatie oplossing op basis van IP, waar vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd. Via een SIP Trunk verbindt u uw lokale telefooncentrale via IP. Een SIP trunk is te vergelijken met een “traditionele” telefoonlijn. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken via het datanetwerk verlopen. Het biedt u flexibiliteit en zekerheid en u betaalt een vast bedrag per maand, alleen voor wat u nodig hebt. Zonder investeringen in hardware.

SIP Protocol

Het SIP Protocol brengt de spraakverbinding via de datalijn tot stand. Het SIP Protocol maakt multimediacommunicatie (VoIP telefonie, audio-, video- en andere datacommunicatie) mogelijk en vervangt de traditionele analoge en ISDN lijn.

Voordelen van SIP Trunk

 • Kosten

  Met een SIP Trunk belt u via internet. Dit betekent over het algemeen lagere belkosten bij interlokale en internationale gesprekken.

  Data en spraak gaan over 1 verbinding. Wanneer u meerdere vestigingen heeft waar al een data verbinding tussen ligt, kan telefonie in de meeste gevallen over dezelfde data verbinding. Dat levert een kostenbesparing op infrastructuur op, plus medewerkers van verschillende vestigingen kunnen gratis met elkaar bellen.

 • Schaalbaarheid

  Bij SIP Trunking wordt het heel gemakkelijk om qua capaciteit bij te schalen naar boven of naar beneden, zodat uw bedrijf altijd alleen betaalt voor wat het nodig heeft.

 • Meer diensten

  Mogelijk maken van andere diensten zoals Unified Communications (UC) toepassingen, zodat u uw communicatie verder kunt stroomlijnen en uw klanten beter kunt bedienen.

Meer weten over SIP Trunks van VTM?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden