Randolph de Bruijn benoemd tot Commercieel Directeur VTM Groep

Randolph de Bruijn (47) zal per 1 Oktober 2022 toetreden tot de directie van ICT & Telecom-dienstverlener VTM Groep. Randolph wordt verantwoordelijk voor de commerciële organisatie waaronder Sales & Marketing. Voor zijn benoeming maakte Randolph al deel uit van het Management Team van VTM Groep.

Randolph is inmiddels bijna 10 jaar werkzaam bij de VTM Groep. Daarmee kent hij de organisatie door en door. Begonnen als accountmanager en later als Manager Customer Operations heeft Randolph de enorme groei van de VTM Groep van de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt en voor een groot deel zelfs mede begeleidt. Zijn belangrijkste taak als Commercieel Directeur is zorgen dat de diensten en producten aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten en zorg dragen voor behoud van de hoge klanttevredenheid en commerciële prestaties.

Randolph de Bruijn over zijn benoeming

“VTM Groep is uitgegroeid tot toonaangevend ICT & Telecom-dienstverlener in Nederland. We opereren in een innovatieve en dynamische omgeving waarbij we op het snijvlak van mens en technologie een cruciale rol spelen bij onze klanten. Elke dag zorgen dat we onze klanten gelukkig maken is geweldig ” aldus Randolph de Bruijn. “Klantgerichtheid, service en kwaliteit gaan daarbij hand in hand en zijn de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie. Ik werkte hier de afgelopen jaren al dagelijks aan en heb enorm veel zin om hier nog meer vorm aan te geven en gezamenlijk het succes van de VTM Groep in de markt verder te laten groeien.”

Hans Olsthoorn, Algemeen Directeur, is verheugd over de benoeming van de Bruijn: “VTM Groep maakt enorme stappen door. Randolph heeft daar de afgelopen jaren een belangrijke rol in vervuld. Zijn benoeming tot Commercieel Directeur is een logisch gevolg van zijn inzet van de afgelopen jaren en van de groei en ambities van onze organisatie. Het geeft de organisatie meer slagkracht. Zijn enthousiasme, operationele kennis en leiderschap spelen een belangrijke rol binnen de VTM Groep.”

Vorige

Jan en Danny 450x300
Maak kennis met onze nieuwe collega’s

Volgende

rick braams 600x388
Even voorstellen: onze nieuwe collega Rick.