Maak kennis met onze nieuwe collega’s

Per 1 juli zijn er weer twee nieuwe medewerkers bij ons gestart. Danny Tieman komt als tweede/derdelijns Cloud Engineer ons team versterken en Jan Staal begon dezelfde dag als Security Cloud Engineer. Wil je meer weten over Danny en Jan, lees dan even verder.

Danny Tieman

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

Mijn eerste indruk van VTM is dat het een partij is die zich betrokken voelt en rust uitstraalt. Daarnaast werkt er een groep mensen die elkaar echt willen helpen en waar de klant centraal staan.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Ik wil bij VTM een steentje bijdragen aan de klanttevredenheid en kwaliteit van de ICT dienstverlening. Hierbij zal ik de vragen en wensen van klanten zo goed mogelijk te beantwoorden.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar een partner die kan ontzorgen, zonder hierbij als een nummer te worden gezien. Als ik naar VTM kijk, dan is dit een van de belangrijkste zaken binnen onze bedrijfsvoering. Wij tonen betrokkenheid en spelen in op de vragen en wensen van de klant. Zo helpen we ze verder binnen de continue veranderende IT markt. 

Jan Staal

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

Mijn eerste indruk van VTM is dat het een gemoedelijke organisatie is waar de klant en de medewerkers centraal staan, waar een fijne werksfeer heerst en iedereen betrokken is bij de organisatie en haar klanten.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Met mijn kennis op het gebied van ICT en Cyber Security hoop ik een waardige toevoeging te zijn aan de ICT-dienstverlening die VTM biedt aan zijn klanten. 

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

In de wereld van ICT en telecom wordt security steeds belangrijker en gecompliceerder. Vaak zijn beveiliging en functionaliteit tegenstrijdig aan elkaar. Ik hoop VTM hiermee te kunnen helpen zodat we gerichte en goede oplossingen bieden aan onze klanten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de klant zijn werkzaamheden op een veilige manier kan uitvoeren zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit.

Met de groei van onze Cloud diensten zijn Danny en Jan waardevolle uitbreidingen van ons team.

Werken bij VTM

 Lijkt het jou ook geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging bij een betrokken organisatie, aarzel dan niet om eens te kijken bij onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken bij de toonaangevende leverancier van Telecom, IT, en IoT oplossingen.