Even voorstellen: onze nieuwe collega Rick.

Vorige week is Rick Braams bij ons van start gegaan, hij zal de organisatie komen versterken in de rol van Manager Customer Operations. Rick heeft ruime ervaring in het IT & Applicatie landschap en zal de teams VoIP, Business Apps & Networking onder zijn hoede nemen.

Uiteraard zijn wij zeer blij met de keuze van Rick voor VTM, en we wensen hem veel succes.

We hebben Rick een aantal vragen voorgelegd zodat wij wat beter kennis met hem kunnen maken.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

Mij valt op dat VTM een hechte groep professionals is. Het persoonlijke contact dat je hier met de mensen hebt spreekt mij enorm aan. Iedereen is bereid je te helpen. Dit geeft een goede eerste indruk van VTM waar ik graag onderdeel van wil zijn.

Wat ik erg mooi vind om te zien is het plezier dat iedereen in zijn werk heeft. De betrokkenheid bij de techniek en de kennis en kunde van eenieder. En ook leuk om te ervaren is dat dit wordt afgewisseld met ontspanning en plezier onderling. Of dit nu de familiedag is of de barbecue, ook met elkaar maken we plezier.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Wat ik wil bijdragen is mijn kennis en kunde op het persoonlijke en organisatorische vlak. Het is voor mij heel belangrijk een verbinder te kunnen zijn. Zowel op persoonlijk, organisatorisch als technisch vlak. Ook al ben ik niet de inhoudelijk specialist op het technische deel, toch heb ik er veel affiniteit mee. Dat heb ik altijd al gehad. Juist deze combinatie spreekt mij heel erg aan. Daarnaast vind ik de strategie meehelpen vormgeven en vertalen in de uitvoering een mooie kant van mijn rol.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

De markt zie ik als een constant veranderende en verbeterende markt. Een die nooit stilstaat en dat vraagt de nodige flexibiliteit van iedereen. Nieuwe technieken en methodes, maar ook tools en innovaties staan ons elke dag weer op te wachten. Niet dat we daar altijd wat mee moeten, maar hierop moeten we toch steeds weer focus hebben en houden. En dat vind ik eigenlijk wel heel mooi aan deze markt.

Werken bij VTM

Lijkt het je nou geweldig om je bij onze organisatie aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken bij de toonaangevende leverancier van Telecom, IT, en IoT oplossingen.