KPN IoT en VTM verstevigen bestaande samenwerking

Al meerdere jaren werken VTM en KPN IoT samen op het gebied van Managed IoT-oplossingen voor de zakelijke markt. Verleden week zijn de handtekeningen gezet onder het verlengen én versterken van deze samenwerking. Hiermee delen VTM en KPN de visie om nog meer organisaties te helpen met innovatieve IoT-toepassingen.

De ontwikkelingen op het gebied van IoT, evenals de impact hiervan, zal de komende jaren in elke sector en branche zichtbaar worden. Iedereen gaat te maken krijgen met IoT. “De basis voor deze nieuwe samenwerking is onze gedeelde visie op IoT-innovaties welke van grote invloed (gaan) zijn op organisaties, plus het doel om uiteindelijk voor elke toepassing een complete IoT totaaloplossing te kunnen bieden. Van sensor tot data, van connectiviteit tot dashboard,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

Samen succesvol

Voor VTM is deze strategische samenwerking een belangrijke stap voorwaarts om onze klanten te voorzien van een zakelijke totaaloplossing van sensor tot dashboard. Het partnership bekrachtigt de slogan ‘samen succesvol’ van KPN om te blijven ondersteunen en ontwikkelen van een toekomstvast portfolio en te blijven investeren in kwaliteit.

Mee gaan in de datatransformatie

Als jouw bedrijf meegaat in de datatransformatie als gevolg van IoT, dan haal je links en rechts bedrijven in die nog geen gebruik maken van data. Zo kun je bedrijfsprocessen slimmer en voordeliger inrichten, waardoor jouw concurrentiepositie toeneemt ten opzichte van anderen.

Binnen meerdere disciplines is VTM strategisch partner van KPN. Van de Moderne Werkplek tot KPN EEN, van security tot Internet of Things. Hans Olsthoorn: “Met deze stap brengen wij onze bestaande samenwerking op het gebied van Managed IoT naar een volgend niveau. Zo kunnen we bestaande klanten nog beter van dienst zijn en nog meer organisaties kennis laten maken met de mogelijkheden van IoT. Een mooie stap richting de toekomst.”


KPN IoT en VTM verstevigen bestaande samenwerking

KPN IoT en VTM verstevigen bestaande samenwerking
Op de foto van links naar rechts; Maurice Janssen Duijghuijsen (KPN), Rene Kramer (KPN), Hans Olsthoorn (VTM), Dennis De Zwart (KPN) en Albert van Toor (VTM)


Over VTM

VTM gelooft in de voorsprong van technologie-gedreven organisaties. Wij helpen organisaties met innovatieve oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie en die helpen om jouw klanten optimaal te bedienen en jouw concurrentiepositie te versterken. Dat doen wij samen met gerenommeerde technologiepartners en met ruim 60 gedreven professionals die elke dag hun vakkennis vertalen naar concrete oplossingen.
www.vtmgroep.nl/iot

Over KPN

Al sinds 1881 helpt KPN Nederland verder met technologische vernieuwing. Van telegraaf tot 5G en van telefoniste tot het Internet of Things. KPN heeft altijd voorop gelopen in digitale innovaties. Van de eerste telefooncel in Nederland, tot de eerste generaties mobiel internet. KPN kijkt met een open blik naar technologische vernieuwingen in communicatietechnologie en blijft werken aan nieuwe technologieën die Nederland verder helpen.
https://www.kpn.com/zakelijk/internet-of-things.htm

 

Volgende

VTM Groep ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd
VTM Groep ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd