Maak kennis met onze nieuwe collega Roy van Nieuwkoop

Onlangs heeft VTM een oude bekende verwelkomd: Roy van Nieuwkoop. Roy is een junior business analist die al eerder stage heeft gelopen bij VTM. Hij is enthousiast over het Microsoft Power Platform en wil graag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het Business Apps portfolio van VTM.

Wij hebben hem een paar vragen gesteld om hem beter te leren kennen.

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar jouw huidige functie bij VTM heeft geleid?

"Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Tijdens deze periode heb ik in mijn 3de jaar al eens stage mogen lopen binnen het Business Apps-team van VTM, waar ik via Laurens de Jong terecht ben gekomen. Zo kwam ik eigenlijk voor het eerst in aanraking met het Microsoft Power Platform, en de stage beviel zo goed dat ik daarna naast mijn studie ook nog een tijd lang bij VTM mocht blijven werken. Vervolgens heb ik mijn afstudeerscriptie bij Staalduinen Logistics afgerond, waarna ik nu bij VTM dan echt mag beginnen aan mijn functie als junior business analist!"

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

"Mijn eerste indruk bij VTM was dat collega’s erg ambitieus en enthousiast zijn. Die indruk heb ik nog steeds! Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling."

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

"Mijn doel is om doormiddel van kwaliteit en gedrevenheid het Business Apps-portfolio verder te ontwikkelen en te laten groeien."

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk?

"Ik sport graag in de sportschool en ga regelmatig naar feestjes en festivals met vrienden."

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en cybersecurity?

"Een dynamische markt waarin je snel moet kunnen bewegen, maar dat maakt het ook leuk!"

Roy is een aanwinst voor het team van VTM en wij wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie. Wil je meer weten over de oplossingen die we bieden op het gebied van IT, telecom, cybersecurity en internet of things, of over het werken bij VTM? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze andere vacatures op de website.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.

Vorige

Zonder titel 480 x 350 px 1
Roel Helleman is begonnen als marketing manager

Volgende

Jeffrey website artikel 450x300
Van Accountants naar Vernieuwers: Jeffrey begint als Cloud Engineer bi...