Kevin Donk is begonnen als Trainee Business & IT bij VTM

Afgelopen week is Kevin Donk gestart bij VTM als Trainee Business & IT binnen ons Business Apps team. Kevin is een gedreven individu met een sterke interesse in de wereld van IT en bedrijfsprocessen.

Als Trainee Business & IT zal Kevin een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en implementatie van nieuwe applicaties en systemen die onze klanten ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Door zijn frisse blik zal hij ons team versterken en bijdragen aan de verdere groei van VTM.

Om Kevin wat beter te leren kennen hebben we hem wat vragen voorgelegd waar hij hieronder antwoord op geeft;

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en wat je naar jouw huidige functie bij VTM heeft geleid?

Na het afronden van mijn AZ-900 certificaat, een certificering op het gebied van cloud computing, ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende baan in deze branche. Hierbij solliciteerde ik op een functie als cloud engineer bij VTM, waarbij ik samen met het bedrijf alle mogelijkheden ben afgegaan. Al snel werd duidelijk dat mijn interesse en vaardigheden het beste aansloten bij business apps, en kon ik de week erop al starten in deze functie bij VTM.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?

Mijn eerste indruk bij VTM was zeer positief. Het bedrijf is zeer professioneel en gestructureerd, maar er heerst ook een informele sfeer waardoor ik mij snel thuis voelde. Bovendien wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling en groei, wat mij erg aanspreekt.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?

Mijn doel bij VTM is om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei van het bedrijf en de klanten te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van Business Apps. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen om zo de beste resultaten te behalen.

Wat zijn jouw hobby's of interesses buiten het werk?

Buiten mijn werk houd ik mij graag bezig met zwemmen, gamen en reizen. Ik vind het belangrijk om een goede balans te hebben tussen werk en privé, zodat ik mijzelf zowel professioneel als persoonlijk kan blijven ontwikkelen.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?

Wat betreft de markt voor IT, telecom en cybersecurity zie ik een groeiende behoefte aan digitale oplossingen en beveiliging. Bedrijven worden steeds afhankelijker van technologie en moeten daarom investeren in de juiste infrastructuur en beveiliging om hun gegevens en klanten te beschermen. Dit biedt kansen voor innovatieve bedrijven zoals VTM om te groeien en waarde toe te voegen aan de markt.

Welkom bij VTM Groep, Kevin! Als Trainee Business & IT ben je een waardevolle aanwinst voor ons Business Apps team. Wij wensen je veel succes en groei bij jouw nieuwe uitdaging en we zijn ervan overtuigd dat jij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei van VTM.

Werken bij VTM?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je geweldig om bij onze organisatie aan de slag te gaan net als Kevin?

Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken.

Aarzel niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures en wie weet mag jij binnenkort ook werken bij de toonaangevende leverancier van Telecom, IT en IoT-oplossingen en sta jij op onze website.

Vorige

staedion 450x300
Oekraïense oorlogsvluchtelingen blijven in contact met het thuisfront

Volgende

3 nieuwe collegas 450x300
VTM verwelkomt 3 nieuwe collega’s