Online kennissessie Microsoft Teams

Microsoft Teams is hét platform voor samenwerking, waarmee medewerkers optimaal kunnen blijven samenwerken en iedereen productief en verbonden blijft. Microsoft Teams is standaard onderdeel van het Microsoft Office 365 pakket. In onderstaande video op deze pagina maken we je wegwijs in de basis functionaliteiten van Microsoft Teams.

Thuiswerken is actueler dan ooit. Vanwege het COVID-19 coronavirus hebben veel organisaties maatregelen genomen om een groot deel van hun medewerkers thuis te laten werken. Microsoft biedt de helpende hand in deze periode door de zakelijke thuiswerksoftware tijdelijk gratis beschikbaar te maken voor organisaties.


Microsoft Office 365 pakket

Microsoft Teams is een platform voor samenwerking en maakt standaard onderdeel uit van het Microsoft Office 365 pakket. Met Microsoft Teams kun je op een geheel nieuwe manier samenwerken in een veilige online omgeving.

Het platform brengt alles wat nodig is voor een productiever team samen op één plek. Zo werk je samen in dezelfde set documenten, kijk je naar dezelfde planning, werk je met dezelfde set aantekeningen. Je communiceert via chat, vergaderingen of (video-)gesprekken.

Om met klanten samen te kunnen werken of te vergaderen is het geen vereiste dat je klant MS teams heeft.


Online kennissessie Microsoft Teams

In onderstaande video maken we je wegwijs in de basis functionaliteiten van Microsoft Teams. 

Wil jij ook Microsoft Teams gaan gebruiken binnen jouw organisatie, neem dan contact op met VTM.

Neem contact met ons op

Terug naar overzicht

Volgende

Tip van Bas Peperkoorn Doorverbinden in Microsoft Teams thumb klein
Doorverbinden in Microsoft Teams