Voordelen van Microsoft Teams

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen en efficiëntie van Microsoft Teams. Niet alleen als communicatie- en messaging tool, maar juist als moderne manier van (samen)werken.

Met een digitale hub als Teams hebben werknemers de ruimte om efficiënter samen te werken aan een project door gebruik te maken van verschillende tools en apps. Het is niet louter een messaging tool, maar eerder een moderne manier van samenwerken en integreren met elkaar.


Voordelen van Microsoft Teams

  • Alle content, tools, medewerkers en conversaties zijn in de Teams-omgeving te vinden. Omdat Microsoft Teams zowel in een desktopversie als in een mobiele app beschikbaar is, betekent dit dat u altijd beschikt over de nodige informatie.

  • In Teams heeft u toegang tot SharePoint, OneNote en Skype for Business, maar u kunt ook applicaties als Word, Excel, Trello en PowerPoint toevoegen.

  • De werkomgeving kan gepersonaliseerd worden. Zo kan een gebruiker notificaties en updates van derden ontvangen en kunnen belangrijke websites gepind worden binnen een dashboard. Daarnaast is het ook mogelijk om via de optie ‘connectors’ binnen een bepaald team uw CRM te koppelen met de applicatie.

  • Microsoft Teams laat u toe ook externen toe te voegen aan uw teams om zo eenvoudig documenten, informatie en gesprekken te delen. Denk maar aan een samenwerking met een derde partij of het betrekken van een klant in een bepaald project.

Terug naar overzicht

Volgende

Optimaal vergaderen met Microsoft Teams
Optimaal vergaderen in Microsoft Teams