Bellen met Microsoft Teams

Dankzij Direct Routing is het mogelijk om een directe verbinding te maken met Microsoft Teams en hiermee een SIP-koppeling te maken met je telefooncentrale. Op deze manier is het mogelijk om te bellen en gebeld te worden met Microsoft Teams.

Daarnaast is het mogelijk om bij Microsoft abonnementen met belbundels voor telefonie af te sluiten. Hierbij heb je de mogelijkheid om je eigen telefoonnummers te porteren naar Microsoft of dat je nieuwe telefoonnummers aanvraagt. Dit kan zowel voor lokale als algemene telefoonnummers. De telefoonnummers kun je ook bij KPN of iedere andere Telecom Operator behouden.

Integratie met Outlook

Het plannen van een belafspraak of vergadering in Microsoft Teams is eenvoudig. Dankzij de integratie met Outlook plan je eenvoudig een belafspraak of vergadering met je team.

Wil je met een volledig team een overleg plannen? Je kunt in het vergaderverzoek zelfs een kanaal selecteren. Via de optie Planningsassistent vind je het best passende tijdstip voor jou en de persoon/personen die je uitnodigt. Aan je vergaderverzoek voeg je eenvoudig je actielijsten, notulen en/of presentaties toe.

Eenvoudig delen tijdens het gesprek

Tijdens een telefoongesprek of een online vergadering deel je eenvoudig presentaties, video’s en foto’s vanaf je (mobiele) device. Ook je desktop en applicaties deel je eenvoudig met elkaar. Dit maakt het overleg efficiënter en interactiever. Met behulp van OneNote maak je eenvoudig een notulen van het overleg en sla je hem direct op in Microsoft Teams.

Terugluisteren

Je kunt je vergadering opnemen, voorzien van ondertiteling en tijdcodering. Projectleden die een vergadering hebben gemist, kunnen eenvoudig vergaderingen terugluisteren. Ook kun je terugspoelen naar een specifiek deel in de vergadering. Ook blijft een eventuele chatgeschiedenis bewaard. Als projectlid ben je dus altijd en overal op de hoogte van de projectvoortgang.

 

VTM whitepaper - Bellen met Microsoft teams

We zien steeds meer communicatie verhuizen naar één centraal platform, zeker nu ook Bellen via Teams zijn intrede heeft gedaan. De verwachting is dan ook dat het gebruik van Microsoft Teams de komende jaren sterk gaat doorgroeien. In onze whitepaper lees je alles over de mogelijkheden.

Bekijk ons whitepaper

Terug naar overzicht

Volgende

microsoft teams logo
Microsoft Teams Direct Routing