VTM is Excellence Platina Business Partner van KPN

VTM is Excellence Platina Business Partner van KPN. Als Excellence business partner gaan we nog een stap verder dan u van ons gewend bent. Het is een nieuwe formule, die uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde business partners van KPN. We zijn daarom trots op deze classificatie!

Om onderscheid te maken in de diverse partners hanteert KPN verschillende statussen voor de business partners. VTM is al jaren ingedeeld in de hoogste categorie.

VTM onderscheidt zich door het zeer hoge kennisniveau, betrokkenheid, en maximale service naar de klant. U kiest voor de betrouwbare producten en diensten van KPN en doet zaken met een lokale, betrokken partner.

Zakelijk adviseur van KPN

KPN werkt samen met professionele zakelijke adviseurs. Bij de KPN Business Partners vindt u alle kennis onder één dak, volledig KPN gecertificeerd op het gebied van telecom en ICT. Of het nu gaat om een totaaloplossing, vaste telefonie, mobiele telefonie, Zakelijk Glas of IT-Oplossingen, VTM Groep gaat als KPN Business Partner graag met u in gesprek om uw bedrijfsvoering verder te optimaliseren, te ondersteunen en voor u te ontzorgen.

Zie ook: zakelijkadviseur.kpn.com/partner/vtm-telecom-business-center-bv

De voordelen van KPN Platina Business Partner:

 1. VTM is zelfstandig ondernemer, waardoor u verzekerd blijft van onafhankelijk advies;
 2. De business partners van KPN vertalen uw wensen in pasklare oplossingen;
 3. Of het nu gaat om vaste of mobiele oplossingen, spraak of data, u kunt bij ons terecht voor het hele zakelijke assortiment producten en diensten van KPN;
 4. Als partner van KPN nemen wij u de zorg voor installatie, beheer en service uit handen;
 5. Wij bieden laagdrempelige service met hoogwaardige kwaliteit.

De voordelen van Excellence partner:

 1. Meer maatwerk mogelijk;
 2. Verkoop, installatie, facturatie en service door één partij;
 3. Eén aanspreekpunt voor integrale dienstverlening;
 4. Helderheid ten aanzien van wie welke service verlening doet.


KPN ÉÉN

Met name op het gebied van totaaloplossingen biedt deze status vele voordelen. Met KPN ÉÉN brengt u al uw communicatie samen in één pakket. Met daarbij slechts één aanspreekpunt, één contract en één factuur.


Wat zijn de voordelen voor u?

Wanneer u kiest voor de integratie dienst KPN ÉÉN biedt de samenwerking met een Excellence partner u de volgende voordelen:

 1. Naast de verkoop van KPN ÉÉN zullen wij vanaf nu ook de communicatie, de installatie, de service en de facturatie verzorgen;
 2. Schakelen tussen verschillende leveranciers is er daardoor niet meer bij: u kunt al uw diensten onderbrengen in één pakket;
 3. Bij vragen heeft u slechts één aanspreekpunt, namelijk VTM.


Wat is KPN ÉÉN?

KPN ÉÉN is een oplossing dat de vaste telefonie, mobiele telefonie, uw internet en ICT diensten kan bundelen. Dit betekent dat uw bereikbaarheid geoptimaliseerd wordt en dat de verschillende communicatie oplossingen met elkaar in verbinding staan.

Tevens is KPN ÉÉN een flexibel product: u betaalt per gebruiker en kunt flexibel op- en afschalen.

Lees hier meer over KPN ÉÉN