VTM heeft ISO controle-audits behaald

Als VTM zijn we verheugd om aan te kondigen dat we succesvol zijn geëvalueerd en dat ons bedrijf voldoet aan de eisen van de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 audit.

Na deze 2e controle audit van de driejarige cyclus is vastgesteld dat VTM voldoet aan de eisen zoals deze zijn opgesteld en getoetst door de controle instantie. Dit is wederom een belangrijke mijlpaal. Uiteraard zijn we trots op het werk dat we hebben verricht om deze audits voor de ISO certificeringen opnieuw te behalen.

Het behalen van deze audits is geen gemakkelijke taak en we willen graag onze dank uitspreken aan onze collega Karin Kouwenhoven voor haar inspanningen en toewijding aan dit jaarlijks terugkerende project. Karin heeft de leiding genomen over het gehele proces en heeft ervoor gezorgd dat we aan alle eisen voldoen om deze audits te behalen.

Waar staan de certificeringen voor

ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. De certificering geeft aan dat VTM voldoet aan deze eisen en dat het kwaliteitsmanagementsysteem effectief is in het waarborgen van klanttevredenheid en continue verbetering. De ISO 9001-certificering helpt VTM om onze kwaliteitsprocessen te verbeteren en daardoor onze klanten beter te bedienen.

ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging die aangeeft hoe bedrijven hun informatiebeveiliging kunnen beheren. De standaard beschrijft hoe een Information Security Management System (ISMS) moet worden opgezet, geïmplementeerd, beheerd, bewaakt, beoordeeld en bijgewerkt. Het ISO 27001-certificaat geeft aan dat VTM voldoet aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging.

NEN 7510 is een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector. De norm is gebaseerd op de internationale ISO 27001-standaard en specifiek gericht op het beveiligen van patiëntgegevens en andere gevoelige informatie in de zorgsector. Het behouden van de NEN 7510-certificering geeft daarom aan dat VTM voldoet aan de hoogste standaarden voor informatiebeveiliging in de zorgsector.

Hoogste norm van informatiebeveiliging

VTM gaat voor kwaliteit. Met deze certificeringen willen we onze klanten verzekeren dat we strenge richtlijnen hanteren voor informatiebeveiliging en dat we ons inzetten voor het beschermen van de gegevens van onze klanten. Hiermee garanderen we dat we voldoen aan de hoogste eisen en standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. We weten dat informatiebeveiliging van cruciaal belang is voor onze klanten en we zullen er alles aan doen om hun vertrouwen te behouden.

Uiteraard zullen wij ons in de toekomst ook blijven inzetten voor het verbeteren van onze informatiebeveiliging en het voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbescherming. We blijven ons richten op het verbeteren van onze processen en systemen om ervoor te zorgen dat we de beste beveiliging bieden voor de gegevens van onze klanten en relaties.

Wij zijn trots op het behalen van deze audits. Het behalen van de audits voor deze certificaten is voor VTM de bevestiging dat we de processen rond onze dienstverlening ook daadwerkelijk goed hebben georganiseerd. Met dit resultaat zijn we dan ook ontzettend blij en klaar voor verdere groei!

Heb je vragen?

Wil jij meer weten over het behalen van deze audits? Neem dan contact met ons op door te mailen: info@vtmgroep.nl  of te bellen: 0174 – 527 320.

Wil je meer weten over onze diensten? Onze businessconsultants helpen je graag verder. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het optimaliseren van jouw IT, telefonie of bedrijfsprocessen.