Ga direct naar de inhoud.

Waarvoor kun je Microsoft Teams gebruiken?

microsoft teams logo

Met Microsoft Teams kunnen medewerkers met elkaar communiceren, efficiënter samenwerken en eenvoudig bestanden delen. Lees hier waar je Microsoft Teams voor kunt gebruiken.

Voordelen van Microsoft Teams

Altijd en overal eenvoudig samenwerken

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen en efficiëntie van Microsoft Teams. Niet alleen als communicatie- en messaging tool, maar juist als moderne manier van (samen)werken.

Optimaal vergaderen in Microsoft Teams

Optimaal vergaderen met Microsoft Teams

Aan de Microsoft Teams kanalen kan iedereen met een Office 365 licentie deelnemen. Medewerkers binnen één organisatie onder dezelfde licentie, maar ook externen kunnen eenvoudig aan een kanaal, groep of overleg worden toegevoegd. Zelfs als die nog geen Teams gebruiken.

Online kennissessie Microsoft Teams

Online kennissessie Microsoft Teams thumb

Microsoft Teams is hét platform voor samenwerking, waarmee medewerkers optimaal kunnen blijven samenwerken en iedereen productief en verbonden blijft. In deze video maken we je wegwijs in de basis functionaliteiten van Microsoft Teams.

Doorverbinden in Microsoft Teams

Tip van Bas Peperkoorn Doorverbinden in Microsoft Teams thumb klein

Het is mogelijk om te bellen en gebeld te worden in Microsoft Teams, inclusief opties voor doorverbinden. Bas Peperkoorn, Technical Lead in het NOC bij VTM, legt in deze video uit hoe je eenvoudig vanuit je Teams cliënt kunt doorverbinden, zowel direct als met ruggespraak.

Live Gebeurtenis maken met Microsoft Teams

Live Gebeurtenis maken met Teams 5

Live gebeurtenissen in Microsoft Teams zijn een uitbreiding van Teams-vergaderingen, waarmee u gebeurtenissen kunt plannen en produceren die naar een groot online publiek streamen.

Volledig over op MS Teams

VTM klantvideo EuroZaken thumb

Sinds enkele weken is EuroZaken overgestapt op Microsoft Teams als communicatieplatform. Geen verschillende platformen meer van verschillende leveranciers, maar één platform voor de volledige communicatie en bereikbaarheid.

  

Niet gevonden wat je zocht?