Ga direct naar de inhoud.

Waarvoor kun je Microsoft Teams gebruiken?

microsoft teams logo

Met Microsoft Teams kunnen medewerkers met elkaar communiceren, efficiënter samenwerken en eenvoudig bestanden delen. Lees hier waar je Microsoft Teams voor kunt gebruiken.

Voordelen van Microsoft Teams

Altijd en overal eenvoudig samenwerken

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen en efficiëntie van Microsoft Teams. Niet alleen als communicatie- en messaging tool, maar juist als moderne manier van (samen)werken.

Optimaal vergaderen in Microsoft Teams

Optimaal vergaderen met Microsoft Teams

Aan de Microsoft Teams kanalen kan iedereen met een Office 365 licentie deelnemen. Medewerkers binnen één organisatie onder dezelfde licentie, maar ook externen kunnen eenvoudig aan een kanaal, groep of overleg worden toegevoegd. Zelfs als die nog geen Teams gebruiken.

Breakout rooms in Microsoft Teams

MS Teams breakout rooms 3

In Microsoft Teams kun je nu ook uiteen gaan in breakout rooms, of zoals het in de Nederlandse versie heet Aparte vergaderruimten. Zo kun je gemakkelijk de deelnemers in de vergadering in kleine groepen laten praten of werken.

Online kennissessie Microsoft Teams

Online kennissessie Microsoft Teams thumb

Microsoft Teams is hét platform voor samenwerking, waarmee medewerkers optimaal kunnen blijven samenwerken en iedereen productief en verbonden blijft. In deze video maken we je wegwijs in de basis functionaliteiten van Microsoft Teams.

Doorverbinden in Microsoft Teams

Tip van Bas Peperkoorn Doorverbinden in Microsoft Teams thumb klein

Het is mogelijk om te bellen en gebeld te worden in Microsoft Teams, inclusief opties voor doorverbinden. Bas Peperkoorn, Technical Lead in het NOC bij VTM, legt in deze video uit hoe je eenvoudig vanuit je Teams cliënt kunt doorverbinden, zowel direct als met ruggespraak.

Groepen en beschikbaarheid in Microsoft Teams

Tip van Bas Peperkoorn Groepen en beschikbaarheid MS Teams thumb klein

Het is binnen Microsoft Teams heel eenvoudig om de beschikbaarheid te zien van jouw collega’s. Bas Peperkoorn, legt uit hoe je snel en gemakkelijk een selectie kunt maken van jouw bestaande contacten en gemakkelijk de beschikbaarheid kunt zien binnen je eigen teams omgeving.

  

Niet gevonden wat je zocht?