VTM Grip | Managed Workspace

VTM Grip is de oplossing voor monitoring en beveiliging van jouw complete IT omgeving. Het is een op elkaar afgestemde combinatie van verschillende diensten binnen één oplossing met één aanspreekpunt. Monitoring, beveiliging, ondersteuning en wijziging beheer zijn belangrijke pijlers binnen de dienstverlening.


Continuïteit en veiligheid

VTM Grip omvat het onderhoud, proactief beheer en de beveiliging van apparaten (endpoints) binnen jouw organisatie. Tevens bieden wij ondersteuning richting beheerders en/of eindgebruikers betreffende deze endpoints. De dienstverlening wordt afgestemd op de specifieke eisen van jouw organisatie en IT-omgeving.

VTM Grip is geschikt voor alle organisaties die meer inzicht willen in hun IT-infrastructuur, het beheer over willen laten aan een professionele partij en hierop kosten willen besparen. Het is een managed dienst, gebaseerd op een prijs per te beheren device. Voor een vast, maandelijks tarief beheren wij werkplekken, servers en netwerkapparatuur.


Managed Workspace

Hieronder een overzicht van de diensten en activiteiten binnen de verschillende dienstvarianten voor de werkplek, ook wel 'Managed Workspace'. Voor servers en LAN componenten zijn separate dienstbeschrijvingen beschikbaar.

Binnen de Managed Workspace dienstverlening bewaken en monitoren wij werkplekken zoals laptops en PC's. Deze dienst kan ook geleverd worden op apparatuur welke niet door VTM geleverd zijn, mits wel ondersteund door VTM. VTM biedt verschillende dienstvarianten aan: Uitgebreid en Enterprise.


Uitgebreid: VTM is verantwoordelijk voor het volledige IT beheer. Jouw omgeving word proactief beheerd en ondersteund vanuit ons eigen NOC in Maasdijk.

Enterprise: De diensten van VTM Grip Uitgebreid inclusief extra Security & Back-up diensten.

  MEEST GEKOZEN

Onderwerp / variant VTM Grip - Workspace

UITGEBREID ENTERPRISE
Asset Management (hard- en software)    
Patch & Update Management    
Dagelijkse Checks    
Endpoint Protection (anti-virus)    
Remote Control     
Remote Beheer & Support op asset (8x5)    
Monitoring & Reporting (24x7)  
Storings opvolging en herstel    
Managed Detection & Response Standard ✓ 
Kwetsbaarheidscan op asset ✓ 
Cloud Printing Platform
Cloud User Support ✓ 
Periodieke Phishing Simulatie (jaarlijks) X
Virtuele kwetsbaarhedenscanner (scant dagelijks)  X  
Virtuele Hacker Alert (Honeypot, 24x7 online)  
AVG / GDPR aanbevelingen (dagelijks via dashboard)
Online Security Awareness Training (online platform) X  
Microsoft 365 Protection (externe back-up) X


Eén aanspreekpunt

Je hebt één aanspreekpunt bij veranderingen, serviceverzoeken en/of storingen. De dienst is opgebouwd uit standaard oplossingen, die afhankelijk van de situatie kunnen worden gecombineerd met maatwerk.

VTM Grip is in principe een standalone dienst welke zonder verdere nevendiensten van VTM te gebruiken is. Desalniettemin wordt het aangeraden VTM Grip af te nemen in combinatie met de internet, VPN of Managed LAN diensten van VTM. Zo heb je altijd één aanspreekpunt voor jouw LAN & WAN.


Wat zit er dan niet in?

Binnen VTM Grip is een breed scala aan diensten beschikbaar. In combinatie met de Managed LAN diensten is jouw IT omgeving volledig voorzien van alle benodigde Managed Services om stabiel en zorgeloos te kunnen draaien.

Het is van belang voor jou als klant, dat duidelijk is welke activiteiten van VTM ten aanzien van de VTM Grip dienst worden uitgevoerd en welke activiteiten tegen meerwerk door ons uitgevoerd kunnen worden.

- Uitgesloten activiteiten VTM Grip


Gestandaardiseerde werkwijze

Benieuwd hoe wij jou ondersteunen binnen de VTM Grip dienstverlening? Om een consistente dienstverlening te kunnen waarborgen is onze werkwijze gestandaardiseerd. Via onderstaande artikelen lees je hier meer over:

 

Terug naar overzicht

logo VTM grip

Deel dit artikel via:

VTM Grip
Proactief beheer van jouw IT

Documentatie

Volgende

logo VTM grip kl
VTM Grip | Remote Control