IT & Telecom dienstverlener VTM Groep lanceert Crypto fonds voor medewerkers

De Nederlandse VTM Groep lanceert deze maand een Crypto fonds voor haar medewerkers. VTM investeert € 100.000 in de crypto markt en verdeelt de waarde van het fonds in 2023 over de medewerkers als extra beloning.

Een cryptocoin – ook wel cryptovaluta, cryptocurrency of simpelweg crypto genoemd – is een digitale valuta. Veel mensen beleggen in Bitcoin of Ethereum. Dit zijn de bekendste cryptocoins waarin ook het meeste geld is belegd.

VTM koopt bekende coins als ethereum en bitcoin, maar het fonds zal mogelijk ook participeren in vroege investeringsrondes van (nieuwe) coins en bedrijven en daarnaast door middel van trades haar posities trachten te vergroten. Zodoende is het doel de markt te blijven out performen.

Het fonds is een extra waardering welke VTM inricht in het kader van haar Werkgeverschap 3.0 programma. Een programma met uiteenlopende aspecten welke het commitment van VTM richting haar medewerkers als top werkgever moet onderstrepen.

Als één van Nederlands grootste IT & Telecom dienstverleners investeert VTM continue in nieuwe technologie en staat ze vooraan bij nieuwe ontwikkelingen. Het Crypto fonds sluit mooi aan op deze positie in de markt.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.

Vorige

renaldo 1350x1080 2
Renaldo Au begonnen als accountmanager

Volgende

vStD 8 april 4
Van Sensor Tot Dashboard groot succes!