IoT HVAC monitoring

Met het VTM IoT platform zijn we in staat actief te monitoren en verschillende variabelen inzichtelijk te maken.
Dit kunnen we in ons platform voor draadloze sensoren maar ook voor devices met een vaste internet verbinding.

Het VTM IoT platform is voorzien van software welke we kunnen installeren in een klantnetwerk.
Deze software zal op basis van de meegekregen instellingen zoeken naar devices die voldoen aan het profiel en de software zal vervolgens de devices uitlezen en de verkregen data in kaart brengen. 

Koelen en verwarmen

De VTM IoT software kunnen we instellen voor koel/verwarming units. Het is belangrijk om deze systemen te onderhouden en te servicen. 

Door realtime informatie te verzamelen van de koel/verwarming unit kunnen we op bepalende meetwaarden een drempel instellen. Hierdoor worden toegewezen personen genotificeerd (middels email, sms of telefoon) als een belangrijke waarde afwijkt. Dit maakt het zeer eenvoudig om onderhoud te plegen en de klant op de hoogte te stellen van onderhoud of een noodzakelijke reparatie.
Middels onze event pagina kun je ook eenvoudig inzien wanneer er een alarm is geweest en wanneer er onderhoud is gepleegd.

API integratie

Wanneer gewenst kunnen we het VTM IoT platform middels een API eenvoudig aan externe systemen hangen om belangrijke informatie van de systemen/klant uit te wisselen met bijvoorbeeld een ERP/CRM systeem.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel via:

Whitepaper Internet of Things is here to stay

 

Internet of Things is here to stay

Internet of Things is ‘here to stay’. In deze whitepaper leest u alles over het Internet Of Things en de mogelijkheden om IoT toe te passen binnen organisaties.

Lees verder  >>>

Vorige

VTM IoT
IoT UPS monitoring

Volgende

VTM IoT
IoT Smart Building

Meer weten over onze IoT oplossingen?

Vul onderstaand contactformulier in en onze IoT specialisten nemen contact met u op.

* verplichte velden