Wat is Internet Of Things (IoT)?

Internet of Things (IoT) vertegenwoordigt het grotere geheel van Machine-to-Machine (M2M) en impliceert alle interactie tussen mens en machine én machines onderling. Het voornaamste doel is het continu en real-time ontsluiten, centraliseren en delen van (technische) data via draadloze verbindingen.

Als we kijken naar de wereld om ons heen, zijn er diverse gebieden waar technologie het verschil kan maken. Het Internet of Things breekt grenzen af en creëert eindeloze mogelijkheden. Het stelt bedrijven in staat om efficiënter te werken en heeft raakvlak met ieder bedrijfsproces. Als mens kunnen wij op een veiligere, gezondere en zuinigere manier leven, werken en ondernemen.

Waarom is IoT ook voor u interessant?

U wilt continuïteit in de organisatie en kunnen reageren op de steeds veranderende behoefte van uw klant. IoT geeft u hierin inzicht, zodat u hierop kunt inspelen. Het voegt extra waarde toe aan bestaande producten en diensten en stelt organisaties in staat bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever in te richten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij vertellen u er graag meer over. Kijk verder op onze website, of neem contact op via 0174 22 66 92 of via info@m2mservices.nl.

Internet of Things is here to stay

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Internet Of Things toe te passen binnen organisaties? U leest er alles over in ons whitepaper ‘Internet of Things is here to stay’.

Terug naar overzicht

Volgende

Tips om IoT te laten slagen
Tips om Internet of Things te laten slagen binnen uw organisatie