Stormachtige opkomst MS Teams

Microsoft Teams heeft het afgelopen jaar een stormachtige opkomst doorgemaakt. Als online samenwerkingstool, chattool en als online overleg middel. Inmiddels zijn daar meerdere functionaliteiten aan toegevoegd, zoals ook Bellen via Microsoft Teams. We zien hierdoor steeds meer communicatie verhuizen naar één centraal platform. De verwachting is dan ook dat Microsoft Teams de komende jaren sterk gaat doorgroeien.


Efficiënter werker

Microsoft Teams biedt jouw bedrijf en medewerkers de mogelijkheid en ruimte om efficiënter samen te werken. Ondertussen is Microsoft Teams bij meer dan 350.000 bedrijven de norm en kan het als ideale schakel fungeren tussen externe leveranciers en uw bedrijf. Je kan privé- en/of groepsgesprekken voeren, maar ook videoconferenties opbouwen om projecten te bespreken vanachter jouw bureau.

Het delen van bestanden of presentaties met personen was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij de integratie met Office 365 en andere apps heb je alles op 1 plek om prettig (samen) te werken. Microsoft Teams biedt namelijk ondersteuning op Sharepoint, Onedrive en OneNote. Daarnaast kan je ook applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint toevoegen. Microsoft Teams biedt de mogelijkheid virtueel met elkaar af te spreken. Zo vermijd je woon-werk verkeer en kun je efficiënter jouw tijd benutten.


Bellen met Microsoft Teams

Het is inmiddels ook mogelijk om een koppeling te maken met de telefooncentrale. Op deze manier kun je bellen en gebeld worden in Teams, zowel naar vast als mobiel, inclusief doorverbinden, ruggespraak, belbundels en belgroepen. Afhankelijk van de wens en situatie binnen jouw organisatie kan bellen via Microsoft Teams gerealiseerd worden. VTM zorgt dat jouw systeem werkt en veilig is, jij kunt je richten op het functioneel beheer.

Microsoft Teams bestaat uit krachtige communicatietools om de communicatie binnen jouw organisatie effectief in te richten. Van 1 op 1 communicatie tot overleg in Teams, van bestanden delen tot vergaderen in breakout rooms. Nu ook Bellen via Microsoft Teams zijn intrede heeft gedaan zien we dan ook alles steeds meer verhuizen naar één centraal communicatieplatform. En niet geheel onbelangrijk, dit platform wordt continu verder ontwikkelt, waardoor op het moment van dit schrijven er misschien al weer nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd.

De verdere opmars van MS Teams als communicatieplatform is daarmee dan ook zeker nog niet ten einde. De verwachting is zelfs dat MS Teams een geduchte concurrent gaat worden van de telefooncentrale zoals we die nu kennen. Een ontwikkeling om nadrukkelijk in de gaten te houden dus.


Zie ook:

Kennissessie Bellen met Microsoft Teams

vrijdag 12 februari 2021

Het is mogelijk om te bellen en gebeld te worden in Microsoft Teams. Zowel naar vast als mobiel, op elk gewenst device. In onze kennissessie, vrijdag 12 februari, laten onze specialisten zien wat de mogelijkheden zijn van Bellen met Microsoft Teams.

AANMELDEN >>>

 

 
Deel dit artikel via:
 

Kennissessie - Bellen met Microsoft Teams!

Microsoft Teams biedt bedrijven een complete hub voor teamwork. Dankzij de integratie met Office 365 en andere apps heb je alles op 1 plek, om prettig (samen) te werken.

Kennissessie Automatiseren tot de Max

Nu aanmelden