Hosted Telefonie tegenwoordig niet meer weg te denken

Door recente ontwikkelingen is Hosted Telefonie de afgelopen jaren een nieuwe weg ingeslagen. Beeldbellen is niet meer weg te denken en integratie met CRM pakketten lijken tegenwoordig wel de standaard.

Met Hosted Telefonie, ook wel Cloud-telefonie of VoIP-telefonie genoemd, bel je via jouw internetverbinding in de Cloud. Je kunt gebruik maken van ieder toestel, vast of mobiel, maar ook je tablet en computer zijn tegenwoordig met Hosted Telefonie een volwaardig onderdeel van jouw telefooncentrale. De centrale kan eenvoudig worden aangepast naar de behoeften van jouw organisatie. Je kunt flexibel op- en afschalen, waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

De ontwikkelingen van Hosted Telefonie bij VTM

Bas Peperkoorn, Technical Lead Engineer op het gebied van Hosted telefonie bij VTM, begon 8 jaar geleden, in een tijd dat VTM nog maar kort bezig was met de installatie van Hosted oplossingen. ‘’Ik bezocht alle hoeken van het Westland (en omgeving). Onze klanten moesten zich aanpassen aan de nieuwe telefonie omgeving. Niets blijkt onmogelijk en Ik denk dat we na 8 jaar kunnen zeggen dat het een geslaagde missie is geweest. Het aantal klanten wat we omzetten naar Hosted telefonie blijft nog steeds groeien. Iets waar we als bedrijf nog steeds erg trots op zijn.’’ Aldus Bas Peperkoorn.

De wereld om ons heen veranderd. Toen VTM begon met de uitrol van Hosted Telefonie was de gedachte dat er in de toekomst niet heel veel meer zou veranderen. COVID-19, oftewel het hybride werken heeft de bestaande telefonie oplossingen in een stroomversnelling gebracht Microsoft Teams is daar het beste voorbeeld van. ‘’Bij VTM hebben we Teams bellen omarmd. We zijn hier inmiddels verder in ontwikkeld. Een recent voorbeeld is de mobiele integratie met teams. Deze is nog steeds ongeëvenaard en een geweldig ontwikkeld product.

De voordelen van Hosted Telefonie

  • Je medewerkers zijn optimaal bereikbaar
  • Geen eigen telefooncentrale op locatie
  • Flexibel aan te passen aan de behoeften van jouw organisatie
  • Grip op jouw kosten voor telefonie

Kennissessie Bellen met Microsoft Teams

De ontwikkelingen met Teams bellen staan niet stil. Op 30 september geeft Bas Peperkoorn samen met Joeri Schnetz een ontbijtsessie betreffende Teams bellen. In deze sessie lichten Bas en Joeri een tipje van de sluier op om te laten zien wat voor VTM de laatste ontwikkelingen zijn wat betreft Microsoft Teams. Interesse? Meld je aan!

 
Deel dit artikel via:
 

Kennissessie - Bellen met Microsoft Teams!

Microsoft Teams biedt bedrijven een complete hub voor teamwork. Dankzij de integratie met Office 365 en andere apps heb je alles op 1 plek, om prettig (samen) te werken.

Kennissessie Automatiseren tot de Max

Nu aanmelden