Kennissessie Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is dé online samenwerkingstool van Microsoft. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met jouw telefooncentrale en te bellen en gebeld te worden in Teams. Zowel naar vast als mobiel, op elk gewenst device. Meer hierover in onze kennissessie: Bellen met Microsoft Teams; vrijdag 30 september 2022.

Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt bedrijven een complete hub voor teamwork. Dankzij de integratie met Office 365 en andere apps heb je alles op 1 plek, om prettig (samen) te werken.

Bovendien biedt het uitgebreide functionaliteit voor chat, vergaderen en telefoongesprekken. De enige vereiste is een goede (mobiele) internetverbinding. Op deze manier kun je bellen en gebeld worden in Teams, zowel naar vast als mobiel en op elk gewenst device, inclusief doorverbinden, ruggespraak, belbundels en belgroepen.

Upgrade Teams naar een professioneel Callcenter

Maak van Teams de centrale communicatiehub in jouw organisatie. Met onze nieuwste app stel je Microsoft Teams in staat om de hub voor klantbetrokkenheid voor jouw gehele organisatie te worden door naadloze integratie met de oproep- en sociale communicatiekanalen van Teams. Dit verheft Teams tot de omnichannel Contact Center communicatieclient die je nodig hebt binnen jouw organisatie.

Tijdens de kennissessie zullen onze Telecomspecialisten jou hier alles over vertellen. 

Sprekers

Bas Peperkoorn, Lead Engineer bij VTM, en Randolph de Bruijn, Manager Customer Operations Networking, laten zien wat de mogelijkheden zijn van Bellen met Microsoft Teams en de nieuwe callcenter mogelijkheid. Ook nemen Bas en Randolph jou mee in hoe Microsoft teams je huidige telefonieomgeving vervangt. Gedurende de kennissessie is er de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan Bas en Randolph. 


Praktische Informatie

Locatie:  Kantoor: Honderdland 190, Maasdijk
Datum:  Vrijdag 30 september 2022
Tijd:  (Inloop 7:45) 8:00 tot 9:30 uur

bellen met teams 30 september 2022

Deel dit artikel via:

Aanmelden

Aanmelden kan via jouw VTM accountmanager of via onderstaand formulier.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke sessies in een kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

* verplichte velden

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en ERP