Mobiel Teams Integratie (MTI) laat Mobiel en Teams samen communiceren

Als je tijdens een Teams vergadering je mobiele telefoon hoort rinkelen of als je in een gesprek op je mobiele telefoon wordt doorverbonden via Teams, dan kan dit je concentratie verstoren en kan het ook betekenen dat de klant langer moet wachten tot hij of zij geholpen wordt. De Mobiel Teams Integratie (MTI) van VTM biedt een oplossing voor deze problemen.

Bereikbaarheid en status zelf reguleren

Met de Mobiel Teams Integratie kun je zelf bepalen hoe je bereikbaarheid en status in Teams worden weergegeven. Dit betekent dat wanneer je in een gesprek op je mobiele telefoon zit, je status in Teams automatisch veranderd naar "bezet" of "niet storen". Zo word je niet meer gestoord tijdens een mobiel gesprek. Ook werkt het andersom, als je in een gesprek bent op Teams, wordt de beller automatisch doorgeschakeld naar je voicemail op je mobiele telefoon.

Voordelen

  • Je wordt niet meer mobiel gestoord, wanneer je in een Teams vergadering zit en andersom;
  • De telefoniste weet door de VTM Teams Integratie zeker wie er bereikbaar is, en kan de klant altijd doorverbinden naar een collega die beschikbaar is;
  • Klanten hoeven minder lang te wachten totdat ze iemand aan de lijn krijgen, dit bevordert uiteraard de klanttevredenheid.

VTM kan helpen met één van de grootste problemen met Microsoft Teams, de connectie tussen Teams en je mobiele telefoon.

 
Deel dit artikel via:
 

Kennissessie - Bellen met Microsoft Teams!

Microsoft Teams biedt bedrijven een complete hub voor teamwork. Dankzij de integratie met Office 365 en andere apps heb je alles op 1 plek, om prettig (samen) te werken.

Nu aanmelden

De oplossing voor één van de grootste problemen van Microsoft Teams

Wil jouw organisatie zijn bereikbaarheid verbeteren doormiddel van de Mobiel Teams Integratie? Voor VTM is dit core business. Laat hieronder jouw gegevens achter en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

* verplichte velden