Non-Powered Asset Tracking

De batterij gestuurde oplossing voor het volgen van objecten verhoogt de zichtbaarheid en beveiliging van objecten, vermindert projectvertragingen en optimaliseert het gebruik van de objecten.

Track uw waardevolle materieel

Een batterij gestuurde track & trace oplossing speelt een belangrijke rol om de klus te klaren. Met deze oplossing kun je jouw objecten gemakkelijker bijhouden en de kosten en vertragingen die gepaard gaan met verloren of gestolen apparatuur minimaliseren.

De VTM GPS-tracking oplossing voor objecten waar geen stroom of internet aanwezig is, geeft je volledig inzicht in de locatie, activiteiten en toestand van jouw belangrijke apparatuur, zodat je minder tijd besteedt aan het volgen van jouw apparatuur en meer tijd aan het op schema houden van jouw projecten.

Waarom je materieel wilt kunnen volgen

Verhoog de beveiliging van activa en verminder diefstal
Ken de locatie en status van jouw activa en materieel en handel snel wanneer er ongeoorloofde verplaatsing of activiteit heeft plaatsgevonden.

Vertragingen in projecten verminderen
Zoeken naar apparatuur, materialen of gereedschappen verspilt kostbare tijd en geld. Weet altijd waar jouw bedrijfsmiddelen zich bevinden en houd jouw projecten op schema.

Optimaliseer het gebruik van activa
Volg eenvoudig alle belangrijke bedrijfsmiddelen op één scherm en bekijk aangepaste rapporten die helpen om patronen, trends en gaten in operationele efficiëntie te identificeren, zodat je jouw apparatuur en de tijd van jouw team volledig kunt benutten.

Discrete tracker-apparaten

Installeer eenvoudig de compacte, discrete tracker-apparaten op jouw objecten en apparatuur en begin met het bewaken van jouw volledige inventaris via het VTM IoT portal. De ultra-duurzame batterij betekent dat je jouw objecten tot 3 jaar kunt volgen op een enkele batterij.

Met een groot aantal verschillende industriële IoT-sensoren om uit te kiezen, kun je de oplossing aanpassen en de waardevolle gegevens krijgen die je nodig heeft om jouw bedrijf te optimaliseren. Onmiddellijke waarschuwingen en meldingen laten je weten wanneer er een probleem is, zodat je snel actie kunt ondernemen en jouw objecten veilig kunt houden.

Wil je Asset tracking mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken?

Vul onderstaande contactformulier in en onze Internet of Things specialist neemt contact op met je. 

* verplichte velden