De ultieme koptelefoon voor professioneel kantoorgebruik

De Jabra Evolve 75 SE is een professionele koptelefoon voor kantoorgebruik met actieve geluidsonderdrukking, goede geluidskwaliteit en comfortabele pasvorm. Jarno is een actief gebruiker van deze koptelefoon in zijn dagelijkse werkzaamheden op de afdeling telecom bij VTM. In deze review neemt Jarno jou mee in zijn ervaring met de Jabra Evolve 75 SE. Hij zal zich onder andere uitlaten over  de kenmerken, prestaties en functies van deze koptelefoon.

Waarom ben je gebruik gaan maken van de Jabra Evolve 75 SE?

Ik ben in mijn werk vaak telefonisch in gesprek met klanten. Tijdens deze gesprekken zoek ik informatie op of worden er wijzigingen voor een klant doorgevoerd. Om beide handen vrij te hebben gebruik ik de jabra headset in combinatie met Teams bellen.

Hoe ervaar je het gebruik van de Jabra Evolve 75 SE?

De Jabra Evolve 75 SE is de perfecte oplossing voor mij. Het zit comfortabel op mijn oren zonder me af te sluiten van de omgeving. Soms kan het wel eens rumoerig zijn om mij heen, maar dat is geen probleem dankzij de active noise cancelling functie. Hiermee filtert de koptelefoon het omgevingsgeluid weg waardoor ik toch een goed gesprek kan voeren.

De koptelefoon is ook eenvoudig aan te sluiten, zowel met de dongel als via Bluetooth. Bovendien kan ik meerdere devices koppelen, zodat ik ook oproepen van mijn mobiele telefoon kan beantwoorden.

Gebruik je de koptelefoon ook nog voor andere activiteiten?

Tussen de gesprekken door, als ik tijd heb, luister ik graag naar muziek via Spotify. Dankzij de Jabra Evolve 75 SE koptelefoon heb ik de mogelijkheid om mijn favoriete muziek te luisteren, terwijl ik werk. Het leuke aan deze koptelefoon is dat deze automatisch pauzeert als er een oproep binnenkomt, zodat ik nooit een oproep mis. Hierdoor kan ik efficiënt werken en tegelijkertijd genieten van mijn favoriete muziek.

Hoe onderhoud je de koptelefoon?

Om ervoor te zorgen dat mijn Jabra Evolve 75 SE koptelefoon altijd up-to-date is en optimaal functioneert, maak ik gebruik van de Jabra Direct software. Deze software is eenvoudig te bedienen en biedt regelmatig compatibiliteitsupdates. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat mijn koptelefoon altijd de nieuwste technologieën ondersteunt en de beste prestaties levert.

Zou je de koptelefoon aanraden?

Ik ben erg blij met de Jabra Evolve 75 SE koptelefoon. Deze koptelefoon is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in kantooromgevingen en heeft alle functies die ik nodig heb. Van de actieve geluidsonderdrukking tot de comfortabele pasvorm, deze koptelefoon voldoet aan al mijn eisen. Bovendien is de koptelefoon eenvoudig te verbinden met mijn andere devices en heeft het een geweldige geluidskwaliteit. Ik kan de Jabra Evolve 75 SE koptelefoon echt aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele koptelefoon voor gebruik in een kantooromgeving. Of je nu vaak telefonisch in gesprek bent of veel muziek luistert, deze koptelefoon is perfect voor een efficiënte en comfortabele werkervaring.

Ben jij geïnteresseerd in de Jabra Evolve 75 SE?

De Jabra Evolve 75 SE is nu via VTM beschikbaar voor 209 euro in plaats van 229 euro. Profiteer dus nu van deze aanbieding.

Wil jij de Jabra Evolve 75 SE aanschaffen en profiteren van de korting? 

neem dan contact op middels het onderstaande formulier of contacteer jouw accountmanager.

* verplichte velden