KPN EEN MKB - Combineer en krijg meerCombineer en krijg meer


Bel je al met KPN EEN MKB Mobiel? Dan ken je daarvan de voordelen al, zoals het betrouwbare KPN 4G(+) netwerk, onderling MB’s delen met alle collega’s en alle abonnementen op 1 factuur. Deze voordelen kun je heel gemakkelijk uitbreiden met Internet, Televisie en/of Vast Bellen van KPN.

Combineer Mobiel met internet

KPN staat voor betrouwbaarheid en goede service. Dat weet je, want je maakt reeds gebruik van KPN EEN MKB Mobiel. Wij waarderen jouw keuze voor KPN. Daarom belonen wij KPN EEN MKB klanten die Mobiel bellen combineren met KPN EEN MKB Internet en Vast Bellen.

Omdat je al mobiel bij KPN EEN hebt, krijg je blijvend extra voordeel als je ook voor KPN EEN MKB Internet en Vast Bellen kiest.

  • 2x zoveel. Jouw mobiele internet-, bel- en smsbundel worden gratis verdubbeld.
  • Nóg veiliger online.


Direct aanvragen of meer informatie

Neem contact op met jouw business partner via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl, of rechtstreeks met jouw accountmanager.

 

KPN EEN MKB Internet

Met KPN EEN MKB Internet kies je voor:

  • Zonder problemen ondernemen met razendsnel & betrouwbaar zakelijk internet
  • Altijd in verbinding met de 4G Back-up
  • Bescherming vanuit ons netwerk met Extra Veilig Internet
  • Eenvoudig te combineren met Vast Bellen en/of Televisie
  • Met onze vast-mobiel integratie beheer je zelf jouw bereikbaarheid
KPN EEN MKB Extra Veilig Internet activeren

Extra Veilig Internet

Een veilige en betrouwbare internetverbinding is de levensader van organisaties. Dit moet altijd werken! Tegelijk neemt ook het risico op virsussen, ransomware en malware toe. Veilig internet is dan ook een absolute must! Daarom zorgt KPN ervoor dat klanten altijd 'in business' zijn.

Met Extra Veilig Internet van KPN ÉÉN realiseer je super veilige internet toegang voor jouw bedrijf. Met automatische bescherming vanuit het eigen KPN netwerk tegen malware, ransomware en virussen door blokkering van onveilige websites en schadelijke content, door middel van een DNS- en webfilter.


4G Back-up

Een stabiele internetverbinding is cruciaal om jouw bedrijf draaiende te houden. Binnen KPN EEN MKB zit gratis 4G Back-up. Dat houdt in dat bij eventuele storingen op het vaste netwerk het mobiele netwerk de verbinding overneemt.

Als de primaire vaste verbinding wegvalt, schakelt het modem automatisch over op de 4G Back-up, zodat de business gewoon doorgaat. Jouw bedrijf en medewerkers merken hier niks van. Dat zorgt voor meer zekerheid en continuïteit.

VTM Office365 back up


KPN EEN MKB TV

Met MKB TV van KPN bent u aan zet! Vermaak uw medewerkers en bezoekers met de beste HD zenders, of informeer met uw eigen pagina. Natuurlijk heeft u ook de voordelen van interactieve TV met live tv-kijken, opnemen, terugkijken of pauzeren.

KPN EEN MKB TV biedt u alle TV-zenders volledig HD, u luistert naar de beste radiostations en/of personaliseer uw tv-ervaring met zakelijke features.

KPN EEN MKB TV gr


Ook profiteren van extra combinatievoordeel?

Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden