KPN EEN MKB - Extra Veilig Internet

Altijd in business met KPN ÉÉN MKB


Een veilige en betrouwbare internetverbinding is de levensader van organisaties. Dit moet altijd werken! Daarom zorgt KPN ervoor dat klanten altijd 'in business' zijn.

Tegelijk neemt ook het risico op virsussen, ransomware en malware toe. Veilig internet is dan ook een absolute must!

Extra Veilig Internet

Met Extra Veilig Internet van KPN ÉÉN realiseer je super veilige internet toegang voor jouw bedrijf. Met automatische bescherming vanuit het eigen KPN netwerk tegen malware, ransomware en virussen door blokkering van onveilige websites en schadelijke content, door middel van een DNS- en webfilter.

Waarom Extra Veilig Internet

  • Het belang veilig internet is essentieel voor de bedrijfscontinuïteit.
  • Veel MKB organisaties beschermen zichzelf onvoldoende tegen cybercrime.
  • Ruim de helft van het MKB heeft in 2019 te maken gehad met een vorm van cybercriminaliteit.

 

Voor wie?

Deze extra service is speciaal bedoeld voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, om bedrijven zorgeloos digitaal veilig te laten werken.

  • Per direct voor nieuwe MKB Internet-klanten (binnen KPN ÉÉN MKB).
  • Bestaande klanten worden in het eerste kwartaal van 2020 gefaseerd overgezet op de nieuwe internetdienst, afhankelijk van hun abonnement. Klanten worden hierover tijdig geïnformeerd.

Extra Veilig Internet voor Excellence klanten

Nieuwe KPN ÉÉN klanten maken direct gebruik van Extra Veilig Internet. Bestaande KPN EEN MKB internet abonnementen worden gefaseerd geüpgraded. Daardoor krijgen zij dezelfde voordelen van Extra Veilig Internet.

Om gebruik te maken van Extra Veilig Internet dient de klant dit zelf te activeren via zijn KPN Business Partner. Indien de klant dit niet doet, dan werkt het ook niet.

De dienst staat altijd op de factuur van de klant, ook als deze niet geactiveerd is. De bij het abonnement geldende Service Levels worden afgesloten met de betreffende Business Partner zelf.

KPN EEN MKB Extra Veilig Internet activeren

Extra Veilig Internet - Faq

Waarom Extra Veilig Internet, is het internet nu niet veilig?

Ons netwerk is zeker veilig. Echter zijn er veel onveilige websites op internet, waar u (onbewust) op terecht kunt komen. Via deze websites kunnen malware, ransomware en virussen op uw systemen terecht komen. Daarom blokkeren wij deze websites met behulp van een DNS- en webfilter.

Wat is een DNS filter?

Een DNS filter kijkt op basis van het IP-adres of een website op een zwarte lijst staat. Indien dat het geval is wordt deze website geblokkeerd. Hierdoor wordt u beschermd tegen malware, ransomware en virussen.

Wat is een Webfilter?

Een webfilter kijkt naar de content van een website. Indien er malware, ransomware of virussen op een website gevonden wordt dan wordt deze website geblokkeerd.

Per wanneer is Extra Veilig Internet beschikbaar?

Het eerste kwartaal van 2020 worden alle KPN EEN MKB Internet klanten gefaseerd geüpgraded. Zodra uw abonnement geüpgraded is, ontvangt u hierover bericht van ons.

Kan Extra Veilig Internet later ook weer uitgezet worden?

U kunt er voor kiezen om deze dienst op een later moment (tijdelijk) uit te zetten. Wij raden u echter aan om te allen tijde gebruik te maken van Extra Veilig Internet zodat u beschermd bent tegen malware, ransomware en virussen op onveilige websites.

Heb ik naast Extra Veilig Internet nog andere veiligheidsoplossingen nodig?

Ja. Met Extra Veilig Internet zijn alle apparaten die verbonden zijn met uw internetverbinding beschermd tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren. Helaas zijn er daarnaast nog andere online dreigingen. Daarom adviseren wij u om ook andere beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het installeren van antivirussoftware.

Werkt Extra Veilig Internet met een VPN oplossing?

Nee. Wanneer u gebruik maakt van een VPN (Virtual Private Network) dan is uw IP-adres gemaskeerd en wordt het internetverkeer gecodeerd. EVI kan dan niet in de gegevensstroom kijken en dus niet controleren of het internetverkeer veilig is. Gaat de gebruiker met deze VPN naar een schadelijke site dan zal EVI deze niet blokkeren.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

MKB-bedrijven lopen relatief veel risico

MKB-bedrijven krijgen steeds meer te maken met online bedreigingen. Vaak denken bedrijven dat ze geen doelwit zijn van cybercrime, waardoor zij zich onvoldoende tegen de risico's beschermen. Het aantal incidenten neemt echter alleen maar toe, terwijl het besef bij MKB-bedrijven nog veel te laag is.

Bescherming tegen cybercrime

Met Extra Veilig Internet zijn bedrijven automatisch beschermd tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren met een DNS- en webfilter. Wordt een medewerker door een phishing mail naar een niet betrouwbare website gelokt, dan wordt dit afgevangen met een speciale pagina.

Extra Veilig Internet werkt voor alle devices die de internetverbinding gebruiken.

Ook Extra Veilig Internet voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden